Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek felszínesség, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek felszínesség, ha számít milyen magas egy nő?

Figyelt kérdés
Fordítva persze alapnak veszik a nők, hogy a férfi magasabb legyen náluk és a társadalom is ezt tekinti normának. Én is elég magas vagyok (188 cm) és volt már alacsonyabb, 159 cm-es barátnőm is, akivel végül nem emiatt szakítottunk, de mindig is a magasabb nők tetszettek, nekem sokkal impozánsabbnak tűnnek. A barátaim szerint ez nem fontos szempont, el kell engedni és nagyon aranyosak az alacsonyabbak is, de én valamiért úgy érzem fontos. Tánc közben is sokkal kényelmesebb, ha csak egy olyan 10-15 cm-el alacsonyabb, nem 30-cal.

2024. febr. 19. 11:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
37%

Végre valaki akinek tetszenek a magas nők

Sokszor 185 felett is kis cuki 160 centis csajokat akarnak a pasik

2024. febr. 19. 12:41
 12/26 anonim ***** válasza:
63%
11, de miért ne akarhatnának? Soha nem fogom megérteni, miért kell ennyire magasságnácinak lenni, mikor semmi másban nem vagyunk ilyenek.
2024. febr. 19. 12:43
 13/26 anonim ***** válasza:
72%
Nem felszínesség, nyugodtan tetszhetnek a magas nők és választhatsz inkább magas nőt, mint alacsonyat. A magas lányok úgyis attól szenvednek, hogy kevés a náluk is magasabb pasi.
2024. febr. 19. 12:48
 14/26 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem felszínesség.
2024. febr. 19. 12:48
 15/26 anonim ***** válasza:
59%
De mondhatni "normális" hogy a magas férfiaknak ink alacsony nők jönnek be és fordítva, mert a védelmező és megmentő szerepet látják egymásban. Olyasmi mint az amikor a nőknek inkább a sötétebb hajú férfiak férfiasabbak és nekik a világosabb nők nőiesebbek. Belénk vannak "kódolva" ilyen ökörségek.
2024. febr. 19. 12:50
 16/26 anonim ***** válasza:
87%

Egyáltalán nem felszínesség, de csak emiatt azért ne zárkózz el teljesen az alacsonyabb nőktől, mert egy kapcsolat működőképessége nem ezen fog múlni :)

Sose tudhatod, kit sodor eléd az élet. Nekem pl eddig nem tetszettek a kopaszodó férfiak, most mégis egy olyanba vagyok beleesve. A szerelem nem törődik a szabályaiddal :)

2024. febr. 19. 12:56
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az felszínes, ha csak az miatt egyből, alapból kizársz bárkit a lehetséges esélyesek közül.
2024. febr. 19. 13:32
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Vagy rossz az önismereted. Nem mindenkinek az.
2024. febr. 19. 13:32
 19/26 anonim ***** válasza:
23%
Magassarkú létezik ám. Amúgy egyáltalán nem nőies ha 175+ felett a nő felkapja és veled egyforma, majdnem egyforma magas.
2024. febr. 19. 13:34
 20/26 anonim ***** válasza:
70%

Nem hiszem, hogy felszínesség volna, azt, hogy kit látunk vonzónak ösztönös.

Én is azt tapasztaltam, hogy az alacsonyabb nők kelendőbbek a férfiak körében, de gondolom ez is ösztönös, hiszen a védelmi funkciót egy pici nő mellett hatékonyabban láthatják el.

2024. febr. 19. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!