Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adhatnám a tudtára, hogy tetszik nekem még ennyi idő után is?
3 éve bele vagyok esve valakibe. 23 éves vagyok ő 27. Nem volt sose közeli kapcsolatunk, csak annyi hogy munkatársak voltunk, szünetekben találkoztunk és nagyon megfogott. Kettesben sose beszélgettünk csak társaságban. Nem tudom milyen vonalon induljak el, hiszen évek óta nem is láttam, de még mindig nem felejtettem el pedig közben kapcsolatban is voltam valakivel.
Sehol nem ismerősöm, nincs meg a telefonszáma, mindenhol álnéven vagyok fent, mert nem rég lett vége egy kapcsolatomnak és nem akarom hogy az exem megtaláljon. Valahogy úgy érzem mégis el kéne indulni vele. Pasik ti mit várnátok el, hogy kéne hogy kezdjem egy ilyen kínos helyzetben?
Szerintem meg szerezz egy elérhetőséget a sráchoz és írj neki, hogy régóta tetszik neked és szeretnél vele találkozni ha van kedve.
Ez azért is lenne jó ötlet, mert lehet nem is emlékszik rád vagy ha igen akkor fogalma sincs róla, hogy te hogyan érzel. Így legalább egyértelmű lenne, hogy nem egyszerűen csak egy régi ismerős vagy aki pusztán érdeklődik felőle.
Ezek nélkül elég fura lenne ha pl engem elhívna el valaki akivel soha nem volt igazán közeli a kapcsolatunk ráadásul évek óta nem is hallottam felőle.
2 dolog történhet.
Találkozik veled és alakul ahogy valakul vagy egyszerűen nemet mond a meghívásra.
A többi válaszolók leírták.
Szerezz elérhetőséget, és kezdeményezd nála!
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
Most ez megint te vagy, csak kicsit másítottál rajta és konkrétabban felvázoltad az "ismeretséget"?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!