Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudom legjobban növelni az esélyem hogy a felszínes lányoknak tetszem?
Rájöttem hogy engem csak a lány szépsége érdekel leginkább, pár apróságot leszámítva (ne legyen nagyon könnyűvérű, és ne álljon ki a kapa a szájából) szóval felszínes vagyok. Sosem tudok boldog lenni egy nem szép lánnyal, legyen akármilyen tökéletes is más különben.
Milyen hobbikat, külsőt életvitelt stb érdemes felvennem hogy sikeres legyek a felszínes szép lányoknál.
Nézz ki jól vagy legyél gazdag, igazából ennyi.
Ha neked nem kell több a kapcsolatban, akkor nyújtanod sem kell többet.
Pénzzel és nagyon jó külsővel. Legyél nagydumás, menő, mindig a legújabb trendeket kövesd, soha ne maradj le, legyél magamutogató.
Nyilván a fizikai, genetikailag meghatározott tulajdonságok terén nem árt átlag felettinek lenni, pl. legyél magas, jóképű. Emellé legyen edzett, kigyúrt tested, folyamatosan posztolgass a saját "tökéletes" életedről mindenféle közösségi médiában. Legyen menő autód és mindig mindenhol pózolj, játszd a nagymenőt...
A 4-es válasza ami egyedül hasznos, a mentalitás az életmód a viselkedés stb ami érdekel.
Az hogy nézz ki jól meg legyél gazdag önmagában túl általános.
Csak példa gondolom a gazdagság semmit sem ér ha nincs látszatja. Vagy a nézz ki jól, mi számít jól kinézőnek, hogy lehet elérni stb
"Vagy a nézz ki jól, mi számít jól kinézőnek"
Az már az adott lánytól függ.
Komolyan mondom, elsírom magam, amilyen pejoratív véleménnyel vagytok a csajokat illetően. Ne felejtsétek el, ők lesznek, akik széppé tehetik az életeteket!
Mi a baj azzal, ha egy szép lány üresfejű? Mindenki azzal operál, amivel rendelkezik. Ha Bill Gates egy fokkal jóképűbb legény lett volna, a világ ma szegényebb lenne egy Microsofttal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!