Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ismerkedjek vidéken?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek vidéken? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Fent vagyok Tinderen, Badoo-n, Facebook társkeresőn, de a közelben (mondjuk 65km-es) körben lévő lányokat már elhúztam valamerre, volt jó pár matchem, összesen 4 randira jutottam el, ebből 2 a lány miatt, 2 pedig miattam nem folytatódott.

Nagyon sok lányt zavart a távolság, mert nem tudnak olyan rugalmasan utazni mint én (kocsi hiányában vagy kötött munkarend miatt).

Élőben pedig lehetetlen ismerkedni, az utcák kihaltak, a kocsmákban kocsmatöltelékek vannak, ilyen pub vagy normálisabb esti szórakozóhely meg nincsen (egyáltalán semmilyen nincs), edzőterembe csak férfiak járunk akkor amikor én is járok, a munkámat otthonról csinálom, de amúgy sem lenne kivel itt sem ismerkedni, mert informatikai szektor lévén itt is férfitöbblet van.

A barátaim pedig vagy mind fent élnek Budapesten, vagy pedig kapcsolatban vannak.

Gondoltam azon is, hogy elköltözök Budapestre vagy Budapest környékére, mert itt csak egy helyben toporgok ismerkedés terén, mert szinte mindenki vagy elköltözik, vagy van valakije :D

2024. febr. 19. 10:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Total ugyanígy vagyok.
2024. febr. 28. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!