Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ismerkedjek vidéken?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek vidéken? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Fent vagyok Tinderen, Badoo-n, Facebook társkeresőn, de a közelben (mondjuk 65km-es) körben lévő lányokat már elhúztam valamerre, volt jó pár matchem, összesen 4 randira jutottam el, ebből 2 a lány miatt, 2 pedig miattam nem folytatódott.

Nagyon sok lányt zavart a távolság, mert nem tudnak olyan rugalmasan utazni mint én (kocsi hiányában vagy kötött munkarend miatt).

Élőben pedig lehetetlen ismerkedni, az utcák kihaltak, a kocsmákban kocsmatöltelékek vannak, ilyen pub vagy normálisabb esti szórakozóhely meg nincsen (egyáltalán semmilyen nincs), edzőterembe csak férfiak járunk akkor amikor én is járok, a munkámat otthonról csinálom, de amúgy sem lenne kivel itt sem ismerkedni, mert informatikai szektor lévén itt is férfitöbblet van.

A barátaim pedig vagy mind fent élnek Budapesten, vagy pedig kapcsolatban vannak.

Gondoltam azon is, hogy elköltözök Budapestre vagy Budapest környékére, mert itt csak egy helyben toporgok ismerkedés terén, mert szinte mindenki vagy elköltözik, vagy van valakije :D

2024. febr. 19. 10:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%

hát sok szingli nincs fent társkeresőn, élőben ismerkednek.

mióta társkeresőzöl?

2024. febr. 19. 10:02
 2/11 anonim ***** válasza:
20%
Hát igen, ha 15 évvel ezelőtt lennénk, azt írnám, menj ki este egy olyan helyre, ahol a fiatalok gyülekeznek, csapódj hozzá ismerős társasághoz, és kész is vagy. Sajnos a legtöbb ilyen hely már nincs meg köszönhető a vidéki nyuggereknek, és a szociális médiának. Azért ezen az úton próbálnék elindulni, ha most keresnék társat, bár nem lesz könnyű.
2024. febr. 19. 10:07
 3/11 anonim ***** válasza:
43%
Ha a munkádat tudod otthonról is végezni, mi tart abban a porfészekben? Miért nem költözöl nagyobb városba? A vidék a családosoknak meg a nyugdíjasoknak való. Aki fiatal és párt keres, az menjen a városba.
2024. febr. 19. 10:14
 4/11 anonim ***** válasza:
69%

Mit számít hol élsz? Jó nyilván ne egy kihalt tanyát vegyünk alapul, de akinek "vidéken" nem megy az ismerkedés, annak a nagyvárosban se fog.

Éltem 4 évet Bp-en, konkrétan senkit nem érdekeltem, pedig az ország legnagyobb egyetmére jártam. Egyetle ncsaj sem érdeklődött, még minimálisan sem irántam. Aztán az egyetem vége előtt hazaköltöztem (pár órára kellett csak bejárnom utolsó évben) és lett barátnőm. Szerencsén és persze kinézeten múlik a dolog.

Nálam a szerencse kérdése volt csak.

Mindig is láthatatlan és érdektelen voltam a nők számára és ez most sicns másképp. Ha 10 ezer nő venne körül, akik mind kb. az én generáciom tagjai, és egyedülállóak, akkor sem érdekelném egyiket sem.

Ez ilyen.

Ha társkeresőn nem megy, jó eséllyel élőben sem fog.

2024. febr. 19. 10:50
 5/11 A kérdező kommentje:

Én is Budapestre jártam egyetemre, és mindig is jól ment az ismerkedés online, és élőben is, sokszor volt, hogy nem is én kezdeményeztem.

Most az a baj, hogy konkrétan nincs kivel ismerkednem.

2024. febr. 19. 10:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Akkor " egyszerű" a megoldás, költözz el.
2024. febr. 19. 12:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is költözz, ha ez szóba jöhet. Írom ezt szintén vidékiként, csak nő vagyok, és számomra a költözés sem opció. A vidék halott. Itt nem működnek a társkeresők; nincs érdemi felhozatal mennyiséget tekintve sem, és minőségileg sem elég heterogén. Élőben meg nem tudsz hol, ha nem olyan a munkahelyed. Programokból is nagyrészt kétféle van: ami a kis(gyerekes) családokat mozgatja meg és ami az időseket. Felénk a Cross megy és a tánc, de egy idő után nagyon tele lett a tökük a ténylegesen edzeni és táncolni járóknak meg az edzőknek és a tánctanároknak azzal, hogy minden szerencsétlen ott nyomul ismerkedési céllal, mert egyszerűen nem lehet máshol, úgyhogy ez ellen most már fellépnek. Nem maradt semmi. Egyébként pont emiatt a lehetetlenség miatt is hamar összeállnak az emberek, jön a házasság meg a gyerek, aztán már nem mennek szét akkor sem, ha bőven lenne miért, mert amellett, hogy anyagilag is csőd lenne, azt is tudják, hogy ez vár rájuk, az örök egyedülállóság kb.
2024. febr. 19. 12:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Elszúrtam a zárójelezést, így: (kis)gyerekes

A táncot és a crosst pedig nem az előző mondatban jellemzett programok közé szándékoztam sorolni, hanem inkább mint rendszeres, állandó "elfoglaltságokat" megemlíteni, amik mindkét nem és szinte minden korosztály számára rendelkezésre állnak, csak épp pont nem ismerkedés céljából.

2024. febr. 19. 12:29
 9/11 anonim ***** válasza:

Kihagytad a vidék legfőbb "elfoglaltságát" a kocsmázás, lerészegedés, verekdés (vagy csak szimpla balhézás) szentháromságot.

Nagyjából ez megy, illetve van még a falunap/városrészi nap/városi "fesztivál" - ezek valamilyen tematika köré szerveződnek, általában zabálás és piálás a fő elfoglaltság itt is, csak kap egy szofisztikáltabb megfogalmazást.

2024. febr. 19. 18:30
 10/11 anonim válasza:

Én is ezen kínlódok, nem tudom mi a megoldás.

Nem is jellemző, hogy szem- vagy fültanúja lennék a mindennapokban, hogy az emberek ismerkednének egymással. Olyanokra helyekre gondolok itt, mint amiket gyakran javasolnak, pl könyvtár, tömegközlekedés, utcán, kávézóban. Most fejeztem be az egyetemet, de itt sem volt semmi flört vagy hasonló a szaktársak között.

Ami másik gond - legalábbis nálam egyetem alatt munka nélkül az volt - hogy kevés az olyan hely, ahol ingyen lehet ismerkedni. Tehát a legtöbb közösségi hobbi vagy időtöltés fizetős, az emberek pedig spórolnak, úgyhogy nincs hely és idő megismerni a másikat. Régebben templomban, vásárokon, búcsúban azt gondolnám, több kontakt volt, most pedig már a boltban a kasszásokkal sem nagyon találkozunk, mert a fizetést is elvonultan, automatizáltan csináljuk.

Ha pedig az ember spórol - ami nem egy idegen viselkedés az elmúlt időszakok miatt - és nem jár el, könnyebb otthon, egyedül elnetezgetni, mert az "ingyen" van. A mobilozgatáskor pedig csupa sikeres, gyönyörű embereket látunk képeken szerte a világban, és elkezdjük magunkat rosszul érezni, hogy "csak mi vagyunk selejtesek", amitől a legközelebbi eseményen, ahol tényleg embereket lehetne megismerni, elkezdünk a tökéletlenségünkön aggódni. Elhidegül egymástól egy teljes generáció.

Lehet kicsit boomeres volt a válaszom, de úgy érzem, hogy nagyon sok, egymásra ható összefüggés van itt, ami megnehezíti a pártalálást.

23F

2024. febr. 20. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!