Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nők és férfiak miért hiszik azt hogy a közös érdeklődés vonzalmat kelt?
A közös érdeklődés és hobbi maximum közös tevékenységekben való részvételt eredményez de attól ez még vonzalmat nem kelt.
Főleg férfiaktól hallani ezt a romantikus álmodozást hogy " Annyi közös dolog van bennünk!"
Mintha ez annyira számítana.
"Alapból amelyik férfinak női érdeklődési köre van az elég búza a véleményem szerint. A nők kreatívak, varrni, sütni, főzni, festeni, énekelni és táncolni szeretnek."
Hát úgy nehéz is párt találni, hogy megveted azokat a dolgokat amiket femininnek érzel.
A profi szakácsok nagy rész eegyébként férfi. Gordon Ramsay mint többgyerekes családapa, szerintem nem meleg.
De hát te tudod, kettőnk közül nem én vagyok az incel
Nem tom ki fog itt macskával avgy anélkül egyedül maradni.
A "nőies" érdeklődésű csajokat meg a hobbijaikat lenézed, mert a művészet NEKED buz!s, főzni meg majd a cselédség fog...
A "férfias" érkelődésű csaj hobbijai meg NEKI buz!sak...
Lehet nem az a baj, hogy te a nőket mint embereket utálod? Persze, szexuálisan vonzódsz hozzájuk, de egyéb téren ki nem állhatod a nőket?
Ez recept a magányra.
23-as ne ítéltess hogy ne ítéltessék! A Jóisten majd mindenkit megítél a menyország kapujában!
37F katolikus incel
Azért azt bírom, hogy írt egy egész ítélkezést arról, hogy minden nőies dolgot utál, de a végére odaviggyeszti, hogy ő szereti a nőket.
De amikor ezzel szembesítik, akkor mi ne ítélkezzünk.
Te figyelj, az én zongoratanárom szerint én szebben tartom a kisujjamat mint te, és emiatt jobban fogok tudni koncertezni a következő reinkarnációm során.
Ez neked probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!