Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyes nők és férfiak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes nők és férfiak miért hiszik azt hogy a közös érdeklődés vonzalmat kelt?

Figyelt kérdés

A közös érdeklődés és hobbi maximum közös tevékenységekben való részvételt eredményez de attól ez még vonzalmat nem kelt.

Főleg férfiaktól hallani ezt a romantikus álmodozást hogy " Annyi közös dolog van bennünk!"

Mintha ez annyira számítana.

2024. febr. 19. 07:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
88%
20# Kicsit lemaradtál a társadalmi megfigyeléseiddel úgy 200 évet. Xd Egy rakás férfival ugyanolyan a humorunk (és más nőknek is), és az önismerettel, fejlesztéssel is foglalkoznak bőven a férfiak. Lehet ezért nem kell magukra incelként hivatkozniuk mondjuk. Ja, utazni is imádnak, megteszik nő nélkül is, haverokkal.
2024. febr. 19. 11:42
 22/27 anonim ***** válasza:
81%

"Alapból amelyik férfinak női érdeklődési köre van az elég búza a véleményem szerint. A nők kreatívak, varrni, sütni, főzni, festeni, énekelni és táncolni szeretnek."

Hát úgy nehéz is párt találni, hogy megveted azokat a dolgokat amiket femininnek érzel.

A profi szakácsok nagy rész eegyébként férfi. Gordon Ramsay mint többgyerekes családapa, szerintem nem meleg.

De hát te tudod, kettőnk közül nem én vagyok az incel

2024. febr. 19. 11:51
 23/27 anonim ***** válasza:
91%

Nem tom ki fog itt macskával avgy anélkül egyedül maradni.

A "nőies" érdeklődésű csajokat meg a hobbijaikat lenézed, mert a művészet NEKED buz!s, főzni meg majd a cselédség fog...

A "férfias" érkelődésű csaj hobbijai meg NEKI buz!sak...

Lehet nem az a baj, hogy te a nőket mint embereket utálod? Persze, szexuálisan vonzódsz hozzájuk, de egyéb téren ki nem állhatod a nőket?

Ez recept a magányra.

2024. febr. 19. 12:02
 24/27 anonim ***** válasza:
15%

23-as ne ítéltess hogy ne ítéltessék! A Jóisten majd mindenkit megítél a menyország kapujában!

37F katolikus incel

2024. febr. 19. 12:30
 25/27 anonim ***** válasza:
75%
24, Hogy a te könyv klubbodban mi hangzik el meg mi nem, engem nem érint semmilyen téren.
2024. febr. 19. 12:35
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Katolikus incel, mi nem ítélkezünk, te írsz ki naponta kérdést arról, hogy ki jönne veled össze, merthátugye nem nagyon van jelentkező...
2024. febr. 19. 12:37
 27/27 anonim ***** válasza:

Azért azt bírom, hogy írt egy egész ítélkezést arról, hogy minden nőies dolgot utál, de a végére odaviggyeszti, hogy ő szereti a nőket.

De amikor ezzel szembesítik, akkor mi ne ítélkezzünk.

Te figyelj, az én zongoratanárom szerint én szebben tartom a kisujjamat mint te, és emiatt jobban fogok tudni koncertezni a következő reinkarnációm során.

Ez neked probléma?

2024. febr. 19. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!