Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyes nők és férfiak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes nők és férfiak miért hiszik azt hogy a közös érdeklődés vonzalmat kelt?

Figyelt kérdés

A közös érdeklődés és hobbi maximum közös tevékenységekben való részvételt eredményez de attól ez még vonzalmat nem kelt.

Főleg férfiaktól hallani ezt a romantikus álmodozást hogy " Annyi közös dolog van bennünk!"

Mintha ez annyira számítana.

2024. febr. 19. 07:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
82%

Van szexuális vonzalom, az a test, az illata, a mozgása, esetleg ruhák.

Ez meg a személyisége. Hogy ki ő mint ember, mi az ami lelkesíti, amiért lelkesedik.

Nekem pl az a red flag, ha valaki nem tudja megmondani, hogy mi a hobbija, érdeklődési köre.

Ez egy unalmas, szürke, fantáziátlan embert jelent, aki igazából nem csinál semmit, csak eljár dolgozni és mellette sodródik az életben.

Lehet valaki bármilyen vonzó, fitt, kereshet jól, de ha semmi személyisége nincs, az felülírja ezt mind, kapcsolatra felejtős. Az ilynnel max dugni, de mást nem, mert dögunalom.

2024. febr. 19. 09:49
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
11-nalam akiben a személyisége egyáltalán nm vonz, meg dugni se. Én csak a húst nem tudom megkívánni, de én nő vagyok. Viszont csak a személyisége sem tudok szerelmes lenni, ha az illető nem vonz testileg. De ez egy bonyolult dolog, hogy ki kiért vonzza a másikat, megmagyarázhatatlan.
2024. febr. 19. 09:51
 13/27 anonim ***** válasza:

12, Ja, az alkalmi szex meg nem jön be mindenkinek, pláne ha akad jobb.

De tudok a környezetemben ilyen pasit, aki egy egyéjszakásnál hosszabb kapcsolatot már nem képes fenntartani. 100% megértem miért ábrándul ki mindenki egy alkalom után.

2024. febr. 19. 10:04
 14/27 anonim ***** válasza:
13-azt én is megértés, sz ilyen kapcsolatok valószínűleg kiegetik a személyiségét.
2024. febr. 19. 10:06
 15/27 anonim ***** válasza:
Szerinted mi kelt vonzalmat?
2024. febr. 19. 10:22
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok rosszindulatú lenni, de az akinek nem fontos a személyiség, az jó úton van egy ilyen boldogtalan, megcsalós-kvrvázós házasság felé, amiben utálják egymást és törnek a tányérok.

Persze, 20 évesen elég az, ha a másik fizikailag vonzó, de 10 év után mi lesz? Annyira senkinek nincs jó feneke, hogy ez összetartson egy házasságot.

Még úgy se, hogy nincs gyerek, se elhízás vagy poszt partum depresszió, pasi nem kezd el kopaszodni, nem ereszt sörhasat, még ha mindketten fittek is maradnak.

A test maga nem elég, még ha modellalkata van mindenkienk akkor se, az unalmas lesz ám gyorsan.

Az lenne a minimum, hogy ha úgy döntessz, hogy az életedből évtizedeket töltessz valakivel, azért csak jó, ha együtt tudtok élni, meg hasonló emberek vagytok, nem?

2024. febr. 19. 10:35
 17/27 anonim ***** válasza:
12%

Alapból amelyik férfinak női érdeklődési köre van az elég búza a véleményem szerint. A nők kreatívak, varrni, sütni, főzni, festeni, énekelni és táncolni szeretnek.

A férfiak meg a nőket :).

De a közös érdeklődés egy mítosz.

Maximum egy dologban fontos: a vallás. Ez nem baj ha átfedésben van. Egy full ateista és egy mélyen vallásos ember sose fog jó párt alkotni.

A másik ilyen a politika, a gyerek és a háziállat téma: egy jobbos és egy balos ( vagy egyik v másik felé tendáló kritikus ) sose fog jól kijönni a másikkal. Ha az egyik nem akar gyereket SOHA, a másik igen, az szintén necces. A háziállat dettó.

Ezért van egy kérdéssor amit kaptam a plébánián amit a jegyeseknek érdemes tisztázni mielőtt összekötik életüket.

37F katolikus incel

2024. febr. 19. 11:26
 18/27 anonim ***** válasza:
87%

17- "A nők kreatívak, varrni, sütni, főzni, festeni, énekelni és táncolni szeretnek."- imádom, mikor a gyakoriról tudom meg, hogy mit szeretek csinálni nőként :D

Én pl a fentieket nem. Kirándulni, sportolni, utazni, kulturális programokra, koncertre járni igen.

Katolikus incel, látszik hogy nem ismered a nőket.

"A férfiak meg a nőket :)"- szerencsére a férfiak se ennyire egyszerűek.

"Maximum egy dologban fontos: a vallás. "- rajtad kívül k-ra senkinek se fontos.

A politikai nézőpontnak valóban nem árt egyezni.

Kicsit tanulmányozd még a témát.

2024. febr. 19. 11:31
 19/27 anonim ***** válasza:
89%

Se varrni, se főzni, se sütni, se táncolni nem szeretek, az éneklés meg (nekem) nem hobbi, max éneklem a zenét amit hallgatok zuhany közben, festeni meg nem tudok.

Viszont érdekel a tudomány, aktuális sorozatok streaming oldalakon, gaming, üzlettel kapcsolatos témák, állatok, aktuális témák a világból, utazás, önfejlesztés, stb. Szóval ilyen átlag dolgok, amik akármilyen nemű emberrel lehetnek közös pontok. Ami nem érdekel, az a sportok, koncertek, túrázás, vidéki élet, házimunka - ez utóbbi minden ott lakó FELADATA, nem érdeklődési kör. :D

Akivel nem passzolunk, nem jövök össze. Ennyi.

2024. febr. 19. 11:33
 20/27 anonim ***** válasza:
14%

18-as mondok még szívesen példákat:

- Vallás ( igenis fontos sok embernek )

- Utazás : ez tipikusan női hóbort és sajnos a férfiak nem szívesen költenek rá.

- Önismeret/ezotéria/pszichológia: szintén női dolog "megtalálni önmagunk"

- Humor: teljesen más a férfi és a női humor, ezért itt sincs egyezés.

- A nőket be kell törni hogy tudják hol a helyük.

Amúgy meg te egy ún. tomboy-vagy, tehát fiú nő. Az ilyen az nyilván máshogy működik de pénzt költeni te is szeretsz.

Mi férfiak óvatosabban bánunk a pénzzel.

Jó macskázást!

2024. febr. 19. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!