Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szüntette meg a vonzalmát irántam?
Több ideje ismerjük egymást a valós életben , és egy pár hete netes flörtbe kezdtünk , amikor mindenféle fotót kért tölem
Tegnap egy lengén öltözöttet küldtem , amin kinuggyan az enyhén lógó hájhurkám a csipke alól a hasamnál
Azóta alig ir
Azelött mindig irt
Ha ettől megszűnt a vonzalma, akkor nehogy sajnáld.
Azért várj egy kicsit, mert lehet, hogy csak valami egyéb elfoglaltsága van.
ez. de ne vedd magadra, ez egy idióta, nem tudom, mit gondolt, ha lát ruhában, sejtethette volna.
lehet majd azért jönne később, de ő csak leépít, ne menj bele, ne reménykedj, csak jobban tönkretesz
De amúgy ne küldözgess már magadról képeket random pasikat a dugás reményében....honnan tudod, hogy nem teszi fel sehova, vagy szerzi meg akárki....nem attól lesz beléd szerelmes senki, hogy ilyeneket mutogatsz magadról, előbb, mint látna vagy lenne bármi
lehet neki is dolga. nem feltétlenül ez lehet az ok szerintem.
ha meg ez az ok, akkor engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!