Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nők és férfiak miért hiszik azt hogy a közös érdeklődés vonzalmat kelt?
A közös érdeklődés és hobbi maximum közös tevékenységekben való részvételt eredményez de attól ez még vonzalmat nem kelt.
Főleg férfiaktól hallani ezt a romantikus álmodozást hogy " Annyi közös dolog van bennünk!"
Mintha ez annyira számítana.
Mert pl.nézd Norbit is Rékával a fittness koti őket össze.
De a többi is a bulizósak jobban passzolnak egy bulizóssal
A drogosok a drogossal
A karrieristák a szintén karrieristákkal
A csaladcentrikusak a csaladcentrikusakkal
A hívők a hívőkkel
A tolvajok a rablókkal
Es igy tovább
Szerintem így értik
Ezt ki mondta neked, hogy a " Annyi közös dolog van bennünk!" kizárólag a hobbit, érdeklődést takarja?
Egy érettebb ember ilyenkor a közös értékrend, szokások, nevelés, és hasonló fogalmak között keresgél.
Hasonló vélemény, hasonló hobbi. Én például szeretek főzni mert tanulok vele, a párom nagyon jól főz, tanulhatok tőle és szeretünk változtatni a receptem közösen és megfőzzük együtt. A hasonlóság nagyon fontos, mivel akkor nem cseszegeti egyik a másikat hogy már megint ezt csinálod, hanem mindketten élvezitek.
Az exemmel az égvilágon semmiben sem tudtunk megegyezni. Ő mesét szeretett nézni 28 évesen, én nem. Ő nem akart fözni csak étteremben enni, én igen. Hiába akartam főzni, elutasította. Én későn kelő típus vagyok ő már hajnalba kelt és elvárta tőlem. Rengeteget vitatkoztunk, és vége is lett rövid időn belül. Annyire eltért a gondolkodásunk, hogy semmi közös nem volt bennünk, hogy kb egymás agyára mentünk a szokásainkkal.
Mert a hobbijaid azok amivel a szabadidődet töltöd. Egy sikeres párkapcsolatban pedig szívesen töltessz időt valakivel.
Az én párom metál zenekarban zenél. Én is szeretem ezt a zenét, így szívesen lemegyek a koncertjükre, nem zavar ha három órán át ugyanazt a három riffet próbálgatja, vagy egy koncert a hétvégi kiruccanás.
Mivel hasonló az érdeklődési kör, én tudtam mi lesz, és ezeket a programokat én élvezem is.
Ha a focimeccsre kellene menni minden hétvégén, azt viszont nem bírnám. Azt se, ha lócitromot kellene lapátolni meg futószárazni minden szabad percben.
Az emberek érdeklődési köre a személyiségük része. Ha ez nem hasonlít hogy a francba lesz közös életetek? Egy párkapcsolat nem csak az, hogy összejártok dugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!