Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként aki túl sokat válogat egyedül marad?
Ha évek óta nem találok olyan nőt akivel kölcsönös lenne a vonzódás és csak olyan nők érdeklődnek felőlem akik nekem nem tetszenek, akkor érdemes "lejebb adni" vagy inkább elfogadni a magányt?
Ahogy telnek az évek úgy érzem hogy ha túl sokat "válogatok" a végén ahogy öregszem lehetséges hogy örökre egyedül maradok, sőt már most azt érzem hogy kedvem sincs az ismerkedéshez mert annyira kicsi esélyt látok arra hogy ne kelljen kompromisszumot kötnöm.
Voltak kapcsolataim, de valahogy mindig úgy éreztem hogy nincs értelme a kapcsolatnak, igazából egy olyan barátnőm se volt akire azt tudom mondani hogy igazán tetszett volna, de a semminél jobb volt. Mostanában megint átgondoltam hogy megéri-e energiát fektetni egy olyan kapcsolatba ahol már az elején tudom hogy a sexen kívül semmit nem fogok benne élvezni, de lehet még az is sz*r lesz. Biztos nők is gondolkoznak hasonlóan, hogy nem baj ha nem passzolnak össze legalább van valaki.
Nézd meg, mennyire reálisak az elvarasaid és mi az, amiből úgy érzed, semmiképpen nem tudnál lejjebb adni.
Ha az a gond, hogy a hosszú haj tetszik és csak azért nem jössz össze egy novel, mert rövid haja van, ott nyilván érdemes felül gondolni az elvarasodat. De sarkalatos kérdésekben nem.
Lassan már kezdek beletörődni hogy egyedül maradok, néha rossz érzés, de akkor lehet jobb ha elfogadom, mert nem vagyok már fiatal, lassan 40 leszek.
Ami még nehezíti a dolgom hogy családot nem akarok és más gyerekét sem szeretném nevelni, így lehet tényleg 0%-ra redukáltam az esélyeim :)
Mérnök vagyok én is, és igen pont a mérnöki dolgok foglalkoztatnak, ami a legtöbb embernek unalmas...
Nem vagyok elutasító mások hobbijával kapcsolatban, de van ami már sok nekem pl az ezotéria, jóslás, celebek, pletykálkodás stb...
Nagyon racionális ember vagyok, így ha úgy ítélem meg hogy egy téma nekem időpazarlás akkor nem fogok iránta érdeklődést mutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!