Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az a probléma, hogy túl sok nő diplomás akkor diplomás férfiként miért vagyok egyedül?
Nem törvényszerű, hogy a társkeresés összefügg a diplomával.
Persze tök jó, ha közel azonos értelmi szinten vannak a felek, de az intelligencia nem feltétlenül függ össze a diplomák számával.
Ezzel nem mondom, hogy buta lennél, félre ne értsd.
Mondjuk én diplomás nőként konkrétan nem keresek társat, se diplomával se anélkül.
Biztos nem tudod elviselni, hogy a nő is diplomás legyen
Vagy nem tudom, még milyen sztereotípiát lehet ráhúzni a helyzetre
A lényeg, hogy a nő ne keressen többet a férfinál, a család anyagi eltartása a férfi dolga!
Vagy mi a szösz
Nem is tudom, merjek-e fiús szakmában lediplomázni nőként
Ez a komment tökéletesen tükrözi a lényeget.
Kedves kérdező, tudod sok dolgotól függ ez.
Azt veszem észre, hogy minnél inkább tanult valaki, annál inkább fent hordhatja az orrát.
Aki meg nem irodába dolgozik, az tudja milyen az igazi munka és valószínű több empátiája van mások felé.
De ezer másik dolog.
Nem tudom, MILYEN diplomád van, de a logikus gondokodás nem erösséged. A kérdésed elsö meg második fele között semmi összefüggés sincs.
Másrészt olyan nincs, hogy egy (normális) nönek csak az az egyetlen fontos tényezö, hogy a férfinek legyen diplomája.
Nekem a diploma nem sokat jelent olyan értelemben, hogy ha valami gagyi szak, az kevesebbet ér a szememben, mint egy jó (tényleg jó!) szakmunkás végzettség.
Emellett a diploma - még a legkomolyabb is - nem mond ki semmit az adott ember személyiségéröl, ettöl még böven lehet emberileg értéktelen.
PL a kérdésedben: amit a diplomán kívül fel tudsz mutatni, hogy magas vagy (nekem egyáltalán nem elöny), jól keresel és eljársz otthonról. Ebböl nekem csak annyi jön le, hogy igen felületes, külsöségekre beállított ember vagy, minden belsö érték nélkül. Arról nem írsz, mi érdekel, milyen hobbijaid vannak, azaz, hogy milyen ember vagy.
Szóval elöször a személyiségedet kellene fejleszteni, meg az emberi oldaladat ahhoz, hogy egy nönek vonzó lehessél.
Diplomás (mérnök) nö
Ne diplomás nőt keress hanem takarosat és dolgosat, akit még megtanítottak a háztartás vezetésére és a főzésre, aki felnéz rád és rajongva imád.
Az ilyen nő egyre ritkább. Ha találsz egyet rögtön vedd el, mert érték. A karrierista nőkkel nem mész sokra hosszútávon, a gyerekmentes szektásokat pedig végképp kerüld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!