Van olyan netes társkereső ahol kevesen vannak diplomások?
Ma regeltem tinderre, lett 6 match-em, de az összes hölgy diplomás,egyetem stb.
Én sofőr vagyok,nem akarok ebből problémát,szóval velem hasonló szinten szeretnék csak ismerkedni.
33F
Van ilyen?:)
De jó!!
Végre egy jó ötlet köszi!
Milyen problémát okoz, ha a hölgy diplomás? És aki nem az, azokkal nem lenne gond?
Csak a gondolatmenetre vagyok kíváncsi.
Most járok levelezőn egyetemre. Februárban diplomás leszek. Jelenleg van egy alapfokú és egy középfokú szakképzettségem az érettségin mellett.
A férjem két szakmával rendelkező szakmunkás. De ez soha nem okozott köztünk problémát.
Én nem szeretnék diplomás társat, volt már hátrányom ebből sajnos.
Később biztosan lenne ebből probléma.
Vagy maximum érettségi.
Tinderen van aki ügyvéd aki like-olt, tanár stb.Nem is írok nekik, minek? Legalább lenne egy sima szakmunkás mint én vagy hasonló.
3-as válaszoló vagyok
Véleményem szerint ezeket a problémákat te vizionálod. Egy esetből pedig nem kéne levonni a következtetéseket, magadat pedig többre kellene becsülnöd. Könnyebb lenne.
Én személy szerint rengeteg embert ismerek, ahol az egyik fél diplomás a másik nem, és tök jól elvannak.
Mindenesetre, további sok sikert és remélem megtalálod azt, aki keresel!
Köszi szépen kedves előző!
Hasonló legyen az a közös halmaz, nekem ez a véleményem.
A végzettség ugyanolyan probléma mint az eltérő vagyon! Ez mindenki tudja. Nem tudom mit akadékoskodnak itt egyesek!
A sofőr kérdező meg iratkozzon már be egy iskolába! Akkor talán felnő a nőkhöz végre pár év múlva mire végez. Ha nem akkor sosem fog....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!