Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az a probléma, hogy túl sok nő diplomás akkor diplomás férfiként miért vagyok egyedül?
#9 Mert a diplomás nők nem lehetnek takarosak, gondosak, és képtelenek a háztartás vezetésére, és a főzésre.
Egyértelmű, hogy a nőnek rajongva kell imádnia a férjét, és fel kell néznie rá, egyébként de rossz lenne neki az élet.
Ne feleséget keressen, hanem rabszolgát.
A nőnek kutya kötelessége szülni, otthon lenni, férjét mindenben kiszolgálni, isteníteni, nevelni a gyerekeket, és amit ura és parancsolója kiejt az szent és sérthetetlen...
Szegény férfiak, de rossz nekik, hogy kihalnak lassan a házicselédek... Mindjárt elsírom magam :(
"A nőnek kutya kötelessége szülni, otthon lenni, ..., nevelni a gyerekeket"
Cinizmus ide vagy oda, de így van. A nő szerepe a család összetartása, amire ma már nem képes a többség. Aki igen, az pillanatok alatt elkel, mert értékes. Ezek a nők soha nem voltak rabszolgák ahogy azt a modern vadfeminizmus próbálja beállítani, hanem kemény nők voltak, akik a legnehezebb körülmények között is mindig helytálltak a család érdekében. A modernnek tartott nőnek nincs ideje a családra és a háztartásra, mert a pénzt kell hajtani és egész nap távol vannak, így az intézmények nevelik fel a gyereket. Olyanok is lesznek, mindenki mentális beteg, szorongó, depressziós, anyu meg karriert épít inkább.
Ilyenkor mindig áldom a sorsot, hogy a feleségem olyan falusi, családias környezetből származik, ahol ez alapértelmezett dolog. Szenvedjenek mások a vadfeminista karrierista nőkkel.
12-es valami bajod mégis van, ha itt éled ki magad te is. ^^
Képzeld én tudok főzni meg akarok 3 gyereket, de van is diplomám, tudok is keresni pénzt,de a gyereknek is kell majd ennie, amit akkor az apjára kell bíznom... A mai férfiak 30 évesen még tanulnak, sokszor 1 otthagyott egyetem után. Hogyan akarjak így szülni valamelyiknek? Családi vagyonok már nincsenek, fizikailag nincs mire szülni! :( akkor miért is baj, ha a nő akar karriert?
És szerinted egy nőnek nem dolga eszrevenni, ha vacak családja van és akkor elhagyja azt??? Nem tudod megválogatni a rokonaid, vagy jó helyről jössz, vagy nem. Az én.családom.káosz. és nem is vagyok erre büszke, de nem is kínzom magam velük többé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!