Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha az a probléma, hogy túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az a probléma, hogy túl sok nő diplomás akkor diplomás férfiként miért vagyok egyedül?

Figyelt kérdés
Nem vagyok se kövér, se ronda (kifejezetten magas is vagyok), normális jól fizető állásom van. Nem csak otthon ülök. Hol van az a sok nő aki diplomás partnerre vágyik?
2022. aug. 25. 23:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%

#9 Mert a diplomás nők nem lehetnek takarosak, gondosak, és képtelenek a háztartás vezetésére, és a főzésre.

Egyértelmű, hogy a nőnek rajongva kell imádnia a férjét, és fel kell néznie rá, egyébként de rossz lenne neki az élet.

Ne feleséget keressen, hanem rabszolgát.

A nőnek kutya kötelessége szülni, otthon lenni, férjét mindenben kiszolgálni, isteníteni, nevelni a gyerekeket, és amit ura és parancsolója kiejt az szent és sérthetetlen...

Szegény férfiak, de rossz nekik, hogy kihalnak lassan a házicselédek... Mindjárt elsírom magam :(

2022. aug. 26. 10:29
 12/14 anonim ***** válasza:
11%

"A nőnek kutya kötelessége szülni, otthon lenni, ..., nevelni a gyerekeket"

Cinizmus ide vagy oda, de így van. A nő szerepe a család összetartása, amire ma már nem képes a többség. Aki igen, az pillanatok alatt elkel, mert értékes. Ezek a nők soha nem voltak rabszolgák ahogy azt a modern vadfeminizmus próbálja beállítani, hanem kemény nők voltak, akik a legnehezebb körülmények között is mindig helytálltak a család érdekében. A modernnek tartott nőnek nincs ideje a családra és a háztartásra, mert a pénzt kell hajtani és egész nap távol vannak, így az intézmények nevelik fel a gyereket. Olyanok is lesznek, mindenki mentális beteg, szorongó, depressziós, anyu meg karriert épít inkább.

Ilyenkor mindig áldom a sorsot, hogy a feleségem olyan falusi, családias környezetből származik, ahol ez alapértelmezett dolog. Szenvedjenek mások a vadfeminista karrierista nőkkel.

2022. aug. 26. 10:40
 13/14 anonim ***** válasza:

12-es valami bajod mégis van, ha itt éled ki magad te is. ^^

Képzeld én tudok főzni meg akarok 3 gyereket, de van is diplomám, tudok is keresni pénzt,de a gyereknek is kell majd ennie, amit akkor az apjára kell bíznom... A mai férfiak 30 évesen még tanulnak, sokszor 1 otthagyott egyetem után. Hogyan akarjak így szülni valamelyiknek? Családi vagyonok már nincsenek, fizikailag nincs mire szülni! :( akkor miért is baj, ha a nő akar karriert?

És szerinted egy nőnek nem dolga eszrevenni, ha vacak családja van és akkor elhagyja azt??? Nem tudod megválogatni a rokonaid, vagy jó helyről jössz, vagy nem. Az én.családom.káosz. és nem is vagyok erre büszke, de nem is kínzom magam velük többé!

2022. szept. 5. 23:08
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
12 egy barom. A legrosszabb fajtából. Diplomás anyám van 5-en vagyunk testvérek, a családunkban 2-3-4 gyerek mindenhol van, nők 90%-a a családunkban diplomás, nekem is van, jelenleg 1 gyerekünk van. Nem vagyunk háztartásbeliek de párom anyukája igen. Felőle is jött ez az ítélkezés eleinte, ha már mást nem talált abba kötött bele jobb híján hogy a diplomások nem jól csinálják a kajákat, miért nem ugyanúgy főzzük a kajákat mint ő, mert ő profin agyonbonyolítja mindent telepakol vegetával leveskockával és van hogy külön megpirít valamiket amit mi nem, megjegyzem szerintem olajos lesz.
febr. 19. 04:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!