Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapest, nettó 255 ezer, hétfőtől-szombatig 8 óra munka gyárban, saját lakás nélkül egy dél-pesti kisszobában, ilyen pasinak van esélye a csajoknál?
Még mielőtt mondaná valaki, hogy kevés a nettó 255 ezer forint, nem, nem kevés. Jelentkeztem a McDonald's-be is, de oda nem vettek fel nettó 215 ezer forintért sem. Csak protekciósokat vesznek fel oda, aki valakinek a valakije vagy jó ismerőse, tehát Budapesti tősgyökeres krémet. Mert az egy luxus munkának mondható. Itt a gyárban ki se lehet menni szarni munka közben, mert egyszerűen ha elhagyod a gyártósort, kirúgnak. Keresnék jobb melót, de mondom, azokhoz protekció kell a mai világban. A vendéglátóiparban iszonyú a munkanélküliség, mivel az utóbbi években nagy volt a visszaesés, és a helyek harmada bezárt.
Szóval, megteszem ami tőlem telik, jelenleg ez van. Ennél is lehetne rosszabb, 18. kerületi kisszoba főbérlővel, van aki Soroksári munkásszállóban rohad 6-an egy szobában.
Ha a nők nem felszínesek akkor nekik nem számít az esetleges "rossz" anyagi feltételeim, ha valóban a lélek számít nekik és nem a pénz. Meg mondom, ennél is van sokkal rosszabb.
Ti járnátok egy ilyen pasival?
#21: "El tudod olvasni a kérdést legalább?"
Ez most konkrétan hanyas válaszolónak szólt?
A hétfőtől szombatig az úgy értve, hogy a vasárnap fixen munkaszüneti nap, a másik munkaszüneti nap pedig változó. Ugye? Mert ha nem, az jogszabályellenes amúgy..
Az összeg nem zavarna. Az igen, hogy neki a gyártósor és a Meki az opció.
Amúgy ha jobban akarsz keresni, akkor nézz más helyet. Nem Dél-Pest, de itt nálunk a Samsungba folyamatosan keresnek mindenféle melót, ennél jóval többért. Ugyanolyan lelketlen szar meló, de többet adnak.
Ennyit 19-ben kerestem gimiből kijőve nőként, minden szakma és tapasztalat nélkül, hétfő-péntek 8 órában. És voltam mekiben is minden féle protekció nélkül.
Ha kitanulod akár a pincérséget is, kétszer ennyit biztos hazaviszel és kb ugyan ennyit dolgozol. Vagy összeszedsz egy jogsira és elmész valami fuvarozós, futáros melóba, GLS-nél is nagyon sokat keresnek (legjobb barátom ott van most)
"Az állításod akkor lesz igaz, ha a hasonló kategóriában keresgélsz, és nem tipikusan azokat a nőket, akikre kb. minden férfi hajt, akikre magasan a legnagyobb az igény férfi részről (vékony, csinos, fiatal). Minőségi nőnél nyilván a minőségi férfinak van igazán esélye"
Minosegi no = kiskosztumos, diplomas, karotnyelt, irodista papacukorbogarkaja. Kosz, de inkabb nem. Szerencsere a ferfiak izlese nem uniformizalt, tehat ertelmezhetetlen, hogy "akire kb. minden ferfi hajt" :)
39F incel
#28: "Minosegi no = kiskosztumos, diplomas, karotnyelt, irodista papacukorbogarkaja."
Ez csak a te személyes elképzelésed, nem több annál. Úgyhogy szíveskedjél nem általánosítani ebből kiindulva, mert az nem több a te egyéni agymenésednél.
Francokat. Menj el egy éjszakai szórakozóhelyre, a legtöbb csávó ugyanahhoz a pár jó nőhöz megy oda. Én is ezt látom, sokat jártam én is az éjszakai életbe, és sok (kevésbé szép) nőtől pont ugyanezt a tapasztalatot hallottam, itt a Gyakorin is. A nem tökéletesen kinéző (hibátlan bőr, bájos, fiatalos arc, stb.) nőkkel már egészen máshogy bánnak a férfiak, mint a konvencionálisan szép nőkkel, és kinézettől függően így megy tovább és tovább, egyre lejjebb. A kinézet függvényében egyre szarabb és szarabb lesz a bánásmód a férfiak részéről általánosságban. De persze, abban nyilván igazad van, hogy dugásra a nők bő többsége talál valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!