Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Budapest, nettó 255 ezer,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapest, nettó 255 ezer, hétfőtől-szombatig 8 óra munka gyárban, saját lakás nélkül egy dél-pesti kisszobában, ilyen pasinak van esélye a csajoknál?

Figyelt kérdés

Még mielőtt mondaná valaki, hogy kevés a nettó 255 ezer forint, nem, nem kevés. Jelentkeztem a McDonald's-be is, de oda nem vettek fel nettó 215 ezer forintért sem. Csak protekciósokat vesznek fel oda, aki valakinek a valakije vagy jó ismerőse, tehát Budapesti tősgyökeres krémet. Mert az egy luxus munkának mondható. Itt a gyárban ki se lehet menni szarni munka közben, mert egyszerűen ha elhagyod a gyártósort, kirúgnak. Keresnék jobb melót, de mondom, azokhoz protekció kell a mai világban. A vendéglátóiparban iszonyú a munkanélküliség, mivel az utóbbi években nagy volt a visszaesés, és a helyek harmada bezárt.

Szóval, megteszem ami tőlem telik, jelenleg ez van. Ennél is lehetne rosszabb, 18. kerületi kisszoba főbérlővel, van aki Soroksári munkásszállóban rohad 6-an egy szobában.

Ha a nők nem felszínesek akkor nekik nem számít az esetleges "rossz" anyagi feltételeim, ha valóban a lélek számít nekik és nem a pénz. Meg mondom, ennél is van sokkal rosszabb.

Ti járnátok egy ilyen pasival?

2024. febr. 18. 15:45
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
El tudod olvasni a kérdést legalább?
2024. febr. 18. 17:30
 22/42 anonim ***** válasza:
50%
Én is csak 260 ezret keresek, de nekem van lakásom. Engem nem zavarna hogy annyit keresel mint én, sőt nekem ez az ideális, nem szeretem ha nagy az anyagi különbség.
2024. febr. 18. 17:31
 23/42 anonim ***** válasza:
50%

#21: "El tudod olvasni a kérdést legalább?"

Ez most konkrétan hanyas válaszolónak szólt?

2024. febr. 18. 17:34
 24/42 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező! Tegyük fel, hogy összejössz egy.nővel.... Mit fogtuk egyutt csinálni? Nezitek a tapétát a falon? Vagy mit?
2024. febr. 18. 17:43
 25/42 anonim ***** válasza:
50%
Na, kérdező? Válaszolsz az itt feltett kérdésekre, úgymint: a dugáson kívül még mit akarsz csinálni a kapcsolatban? És egyébként amúgy is, hol dugnátok?
2024. febr. 18. 17:48
 26/42 anonim ***** válasza:
69%

A hétfőtől szombatig az úgy értve, hogy a vasárnap fixen munkaszüneti nap, a másik munkaszüneti nap pedig változó. Ugye? Mert ha nem, az jogszabályellenes amúgy..

Az összeg nem zavarna. Az igen, hogy neki a gyártósor és a Meki az opció.

Amúgy ha jobban akarsz keresni, akkor nézz más helyet. Nem Dél-Pest, de itt nálunk a Samsungba folyamatosan keresnek mindenféle melót, ennél jóval többért. Ugyanolyan lelketlen szar meló, de többet adnak.

2024. febr. 18. 18:05
 27/42 anonim ***** válasza:
51%

Ennyit 19-ben kerestem gimiből kijőve nőként, minden szakma és tapasztalat nélkül, hétfő-péntek 8 órában. És voltam mekiben is minden féle protekció nélkül.

Ha kitanulod akár a pincérséget is, kétszer ennyit biztos hazaviszel és kb ugyan ennyit dolgozol. Vagy összeszedsz egy jogsira és elmész valami fuvarozós, futáros melóba, GLS-nél is nagyon sokat keresnek (legjobb barátom ott van most)

2024. febr. 18. 18:22
 28/42 anonim ***** válasza:
7%

"Az állításod akkor lesz igaz, ha a hasonló kategóriában keresgélsz, és nem tipikusan azokat a nőket, akikre kb. minden férfi hajt, akikre magasan a legnagyobb az igény férfi részről (vékony, csinos, fiatal). Minőségi nőnél nyilván a minőségi férfinak van igazán esélye"

Minosegi no = kiskosztumos, diplomas, karotnyelt, irodista papacukorbogarkaja. Kosz, de inkabb nem. Szerencsere a ferfiak izlese nem uniformizalt, tehat ertelmezhetetlen, hogy "akire kb. minden ferfi hajt" :)

39F incel

2024. febr. 18. 18:29
 29/42 anonim ***** válasza:
67%

#28: "Minosegi no = kiskosztumos, diplomas, karotnyelt, irodista papacukorbogarkaja."

Ez csak a te személyes elképzelésed, nem több annál. Úgyhogy szíveskedjél nem általánosítani ebből kiindulva, mert az nem több a te egyéni agymenésednél.

2024. febr. 18. 18:33
 30/42 anonim ***** válasza:
73%

Francokat. Menj el egy éjszakai szórakozóhelyre, a legtöbb csávó ugyanahhoz a pár jó nőhöz megy oda. Én is ezt látom, sokat jártam én is az éjszakai életbe, és sok (kevésbé szép) nőtől pont ugyanezt a tapasztalatot hallottam, itt a Gyakorin is. A nem tökéletesen kinéző (hibátlan bőr, bájos, fiatalos arc, stb.) nőkkel már egészen máshogy bánnak a férfiak, mint a konvencionálisan szép nőkkel, és kinézettől függően így megy tovább és tovább, egyre lejjebb. A kinézet függvényében egyre szarabb és szarabb lesz a bánásmód a férfiak részéről általánosságban. De persze, abban nyilván igazad van, hogy dugásra a nők bő többsége talál valakit.

2024. febr. 18. 18:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!