Én miért nem leszek hulla fáradt 8 óra munka után, mint mások? Még akkor se, amikor késő este végzek
23 éves koromig én is így voltam és csak néztem, hogy másokkal mi van.
Utánna elkezdődött nálam is a testi szellemi kimerülés. Túl sok munka, túl sok pörgés, túlhajtottam magam. A végén oda jutottam, hogy 21.00 alvás mert nem fogok tudni időben felkelni.
Gyere csináld az én munkámat...
Délutánra szószerint agyhalott vagyok..
Diákkoromban, amikor 12-14 órákat dolgoztam vendéglátásban nem voltam olyan fáradt, mint most 6-8 óra munka után és nem azért, mert akkor még fiatal voltam. (Részben azért is, persze.) Nagyrészt viszont a megerőltető szellemi munka miatt.
Én sem szoktam az lenni, mindig van valami, amihez épp kedvem van, és azzal foglalkozom + igyekszem egészségesen élni, szerintem ez is számít.
De amit a hetes írt, az is. Nekem pl nem sok problémám van, melóban sem folyok bele érzelmileg semmibe, amin mások idegeskednek, én elvégzem a dolgaim, aztán ezen felül nem érdekel semmi. Nem vezetek háztartást (csak magam után), nincs szar, lehúzó kapcsolatom, nem betegek a szüleim, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!