Van olyan munka, hogy 3 nap 8 óra munka, 3 nap szabad ?
#1 Szerintem ezt hívják folyamatos műszaknak. Mármint amikor nem adott napokon van szabadnapod, tök mindegy, hány napos a hét meg milyen nap van, mindig 3 egybefüggő napot dolgozol, utána a következő három szabad.
De szerintem ilyen specifikus beosztással nem fogsz találni kérdező. Vannak részmunkaidős állások, de inkább vagy 3x10 óra, random napokon, vagy 5x6 óra H-P.
Elso, mi koze a szezonnak a fazonhoz?
Altalaban ezek a munkak 10-12 oras muszakok, vagy csak 2 nap vagy szabad. Kb ugy kell kimatekozni hogy a heti 40 ora munkaido meglegyen.
van, úgy hívják, hogy részmunkaidő állás, van olyan munkahely ahol magadnak osztod be az időt.
1 hét 20 óra munkaidő
Attól függ szerződésben mi a munkaóra.
Heti 40 órára ez nem jön ki. 4 munkanap 3 szabadnappal csak 32 óra jön ki.
Munkaidőkeretnek hívják.
Én dolgoztam hasonló felállásban. Voltakhetek mikor csak-2-3 munkanapom volt volt amikor meg pl 9 nap melo volt folyamatosan. Szálloda, kereskedelem volt nálam ilyen.
Még részmunkaidős állÁsok között érdemes keresgélned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!