Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok nő miért méri pénzben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért méri pénzben a pasikat?

Figyelt kérdés
2024. febr. 16. 22:56
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
75%

60

Valamint...a kérdezőnek is számit, hogy néz ki a nő! 😏 de az ugye nem felszinesség

2024. febr. 21. 14:10
 62/65 anonim ***** válasza:
67%

"De egy férfi nem tud a testéből megélni."

Dehogynem.

Lemész az elsõ konditerembe amit látsz, és ott az összes edzõ abból él, hogy fitt, és érti hogy hogyan edzzen másokat is.

Az összes férfi modell.

Az össszes színész

A zeneipar egy jó részét is inkább a csinos pofijáért tartják, a többi csak autotone

Az összes profi sportoló is a testébõl él.

És vannak férfi prostik is, már ha erre célzol.

2024. febr. 21. 18:47
 63/65 anonim ***** válasza:
65%

Ami a fizetéseket illeti, vannak olyan szakmák ahol alacsony végzettséggel is igen magas összegeket lehet keresni. Én vállalkozó vagyok 2 diplomával, van gumis-autószerelő cégem 1 alkalmazottal illetve ezen kívül még 2 cégben vagyok csendes társ. Havi 1 millió összejön, de igen sok pénzt kellett beruháznom, szülői segítség nélkül pusztán hitelből már nem lenne ilyen nyereséges.

Az öcsém burkolóként dolgozik, soha nem volt egy észlény, de a burkoláshoz tényleg ért. Simán megkeres 1 hónapban 800e-1milliót, EV, valamennyit adózik belőle, szakmunkás végzettsége van. Az is tény, hogy ezt a szamát 60 évesen már nagyon nehezen lehet űzni, idővel váltania kell.

Unokatesóm kőműves, házakat építenek, újítanak fel. A segédmunkás nem megy el 25000ft alatt dolgozni, pedig önálló munkavégzésre nem képes. Ő úgy számolja a saját munkabérét egy napra, hogy 50000ft. Neki sincs diplomája, 2 szakmája van, kőműves és ács.

2024. febr. 21. 18:59
 64/65 anonim ***** válasza:
75%

Én párom is alkalmazott, fizikai munka, 460 a nettója. Nem mondom, hogy óriási pénz, de azért ki lehet jönni belőle.

Nekem sincs diplomám, de 10 éve vagyok egy multinál"fehérgalléros" munkaerő, 560 a nettóm+13.havi+cafeteria és magán eü ellátás alapcsomag.

2024. febr. 21. 20:43
 65/65 anonim ***** válasza:
71%
Sok férfi mért csak szexre utazik? 😂
2024. ápr. 20. 12:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!