Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a szerencsétlen pasikat vonzom?
Hány éves vagy kérdező? Apukáddal vagy keresztapáddal - esetleg más férfi rokonoddal - milyen a viszonyod?
Férfi rokon: unokabáty, unokaöcs, nagybácsi és hasonlók.
Lehet, hogy a családfádban vannak fura, rendezetlen "rezgések" és az kivetül valamiért. Meglehet az értelme, csak meg kellene fejteni.
Esetleg neked kell ezeket a kapcsolatokat ügyesen alakítgatnod, de ha nagyon fiatal vagy még, akkor egy viszonylag távoli jövőről beszélünk.
Ja, értem! Akkor már tényleg nem vagy annyira nagyon fiatal. Édesanyád mit tanított neked a férfiakkal kapcsolatban? Ez is számíthat.
Talán az apukáddal kapcsolatos korai haláleset tette, hogy bizonytalanabbnak mutatod esetleg magad az átlagnál - testbeszéd jelekből lehet "olvasni".
Szerintem vagy könyvtárból kölcsönözzél olyan könyveket, amelyek a párkapcsolatokat taglalják, vagy esetleg vehetsz magadnak, ha megengedheted anyagilag.
Nekem a régebbi barátnőm javasolt egy időben könyveket: "A férfiak a marsról, a nők a vénuszról jöttek" - és hasonlókat.
Régebben olyan irodalmi anyagokhoz jutottam hozzá, amelynek a szerzőjét nem tudom ugyan, de a címét igen: "Nőnek születtél..." (Ez nagyon érdekes volt, alig tudtam letenni annak idején.)
Jó böngészést, sikeres tanulmányozgatást kívánok! :)
Így érthető sok minden részlet.
Akkor valamilyen mentálhigiénés szakot elvégzett személy valamilyen "behelyettesítési" módszerrel alakíthat a belső világodon.
Nekem munkaerőpiaci mentor ÉS(!) pszichológus végzettségű hölgy - 2021.-ben - nagyon lelkiismeretesen mellémállt, de aztán nem folytatódhatott a beszélgetés sorozat, mert csak ideiglenes pályázat útján fogadhatott klienseket (munkaügyi központ, munkaerőpiaci program.)
További ajánlataim inkább privátban lennének. Nagyon széleskörű tud lenni a választék a hétköznapi életben. Több helyen léteznek ilyen segítők.
Budapest környékén van ismeretségem, de ha megadod annak a helynek a nevét, ahol tartózkodsz, annak a honlapján is tudsz olvasni olyan információkról, amelyek előremozdíthatják az életedet valamilyen formában.
Ez a "bevonzás" dolog nem úgy működik mint egy mágnes, hogy te csak vagy, aztán az efféle férfiak rádközelítenek. Ezeket a férfiakat te választod ki magadnak, te adsz nekik lehetőséget és te döntesz úgy, hogy összejössz velük.
Valószínűleg az apádat látod bennük és abban bízol tudat alatt, hogy majd visszamenőlegesen kijavítod bennük az apád hibáit.
Persze ahogyan írod is, nem változnak meg sőt inkább még rosszabbak lesznek. De miért is változnának meg? Ők nem azért vannak veled, mert meg akarnak változni, egyszerűen csak párkapcsolatot akarnak.
Az a megoldása a helyzetnek, hogy amikor párt választasz, felteszed magadnak a kérdést: jól tudok majd együttműködni ezzel az emberrel?
Én is mindig az ilyen életképtelen s*ggfejeket vonzom és nem mondhatom, hogy én ilyen lennék. Pont ez az, hogy elég tudatos vagyok, szinte minden téren, de akiket összekaparok, egy idő után mindegyik azt várja, hogy oldjam meg a problémáit. Hát meg a nagy lófüttyöt.....
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!