Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy vidéken elfogadják a nagy darab (90-120 kg-os) férfiakat is a vékony nők?
30
Mármint téged? :DD Csak viccelek nyugi.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
📞.: 0670 338 9924
Ahol olcsón, pár millióért van hát, az Mordor, ahol csak orkok vannak. Jobbféle nő nem hogy nincs, de normális ember se. Csak orkok, meg pár szenilis nyugdíjas, aki nem akar elköltözni.
Ami vidék, de vannak jobb nők, az meg semmivel sem különbözik Budapest belvárosától. Mármint abból a szempontból, hogy kikkel találkozhatsz.
De ember, 2024 van! Nem kell odaköltözni egyből! Kezdj el online az ott élő nőkkel ismerkedni! Hajrá!
"32-es, ti felsőbbrendű fővárosiak, v"
Van rokonom, akik vidékre költöztek, pont a levegő és egyebek miatt, amit említettél, de ha nem valami lepukkant, "orkok" lakta faluba akarsz költözni, akkor ott nem lesz ház pár millióért, hanem csak jó sokért. EBben a faluban jelenpillanatban az ingatlanok 40 és 110 millió között vannak.
Az állag a lényeg. Engem soha nem dobott ki egyetlen nő sem mert 100kg vagyok, igaz 7 évig vízilabdáztam és megtette a hatását szerencsére. Ez az izomzat rendesen fel lett építve, nem egy fél év alatt feltolt edzőtermi vacak. Volt már olyan lány aki azt mondta, hogy neki ez sok meg nem jön be, de nem kell ezen megsértődni nem egymást keressük.
A nők többsége szereti ha van mit fogni egy férfin, ha biztonságban érzi magát mellette és nem esik össze ha fel kell vinni az emeletre egy karton tejet. :)
38
Ne szépítsd hogy dagadt vagy! 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!