Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki mamahotelben lakik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki mamahotelben lakik az miért rosszabb annál, minthogy dicsekvésből hogy egyedül laksz, minden nap 9 órából 5-öt a lakhatásodért dolgozol?

Figyelt kérdés

2024. febr. 14. 20:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 A kérdező kommentje:
Akkor vagy ingázhatsz kis településről a városba naponta korán kelve és időt pocsékolva hogy hátha így jobban megfelelsz egy anyagias csajnak, vagy a városban lakhatási szegény leszel és alig marad pénzed akármire. Manapság már a garzonok is rengetegbe kerülnek, lakásválság van ha nem tűnt volna fel. Persze, ha tömve vagy pénzzel a belvárosban, úgy könnyű "nőzni".
2024. márc. 1. 21:02
 72/84 anonim ***** válasza:

71

Egyrészt, nő vagyok, és vettem a lakásomat, másrészt, attol, hogy te nem vitted semmire, más meg lehetett szorgalmas...

2024. márc. 1. 21:38
 73/84 A kérdező kommentje:
Hát de nem mindenki öreg, vidéki, vagy szeretne gyerekesen hitelt felvenni gazdagabb országokban sem. A fiatalok 35%-a mamahotelezik Svédországban és más gazdag országokban. Ez lehet csak anyagias! kelet-európai nők mániája, hogy élj nagyobb lábon mint nálunk sokkal gazdagabb országokban különben nem vagy férfi.
2024. márc. 1. 23:02
 74/84 anonim ***** válasza:

73

Igaz, oreg vagyok, 29. De a lakast Budapesten vettem, ami NEM vidék...

2024. márc. 1. 23:14
 75/84 anonim ***** válasza:
Nekem Pest a vidék, mert nem ott élek és a f@szomba van.
2024. márc. 6. 20:44
 76/84 A kérdező kommentje:
Hát meg Pesten lakásválság van, vidéken akár három házat veszel egy pesti árából. Így persze, hogy nagyvárosokban norma a mamahotel meg a hitellel túlköltekezés.
2024. márc. 6. 20:52
 77/84 anonim ***** válasza:

76

A hitelt nem érzem tulkoltekezesnek. Ugyanannyit fizetek, mintha albérletben laknék, csak ez még 4 év és az enyém lesz, az albi meg soha. Én igenis ragaszkodom ahhoz, hogy a pasinak is legyen lakasá, de minimum eljen egyedul

2024. márc. 6. 20:54
 78/84 A kérdező kommentje:
A svájci devizahitelesek közül is talán sokan nyomiztak meg nem életképeseztek a lakásukkal büszkélkedve, aztán kiderült hogy a mamahotel helyett talán pont hogy ez a hitelfelvétel volt a gyerekesebb döntés.
2024. márc. 6. 20:56
 79/84 A kérdező kommentje:
Akkor Londonban a férfiak nagy része sem elég felnőtt, hisz ott még a magas keresetűek is kiadják a szobájukat. A németek sem ragaszkodnak ennyire vadul a saját lakáshoz. Talán mert nem egyedül veszik ki amikor kiveszik az albérletet, mint sok magyar, akik hosszabbra nyújtózkodnak mint a takarójuk. Pont mert "igénytelenek" szerinted az egyedül lakáshoz, sokkal kevesebb a bérleti díj mint a törlesztőrészlet lenne.
2024. márc. 6. 21:02
 80/84 A kérdező kommentje:
Akár a szegényebb országokat nézzük akár a gazdagabbakat, ez mindegyik szemmel túlköltekezés.
2024. márc. 6. 21:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!