Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki mamahotelben lakik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki mamahotelben lakik az miért rosszabb annál, minthogy dicsekvésből hogy egyedül laksz, minden nap 9 órából 5-öt a lakhatásodért dolgozol?

Figyelt kérdés

2024. febr. 14. 20:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
69%
Neked tízéves agyad van, azért nincs nőd!
2024. febr. 15. 22:12
 32/84 A kérdező kommentje:
Ahhoz elég tízéves agyú költési szokás kell hogy valami tökfölösleges dologra elpocsékold a munkád nettó bérének felét. 9-5ig dolgozva dolgozz csak délután 1-ig azért hogy döngesd a melled a rajtad nevető golddiggereknek hogy érett vagy mert panelban vagy mucsán bérelsz míg más a kocsijában döngeti őket.
2024. febr. 15. 22:23
 33/84 anonim ***** válasza:
68%
Akkor lakj anyucinál és fogadd el, hogy nem lesz senkid. Ez is egy opció.
2024. febr. 15. 22:41
 34/84 anonim ***** válasza:
73%

Először tisztázzuk a mamahotel fogalmát, ugyanis ez eredetileg egy szűkített degradáló fogalom. Nem egyenlő minden olyan személlyel, aki anyjával vagy szüleivel együtt maradt. Az a jelentése, hogy eltartatja magát és mindent is az anyja csinál. Ehelyett a kommentek népe gusztustalanul egy kalap alá vett mindenkit.

Mindenkinek ellent kell mondanom. Anyummal maradtam különböző okokból összeállítva és párom hozzánk költözött. Párom idősebbként régóta távolban van anyjától és szíve szerint külön ment volna velem, de megértette a körülményeket. Illetve nem volt más lehetőség éppen, nagyon elvitte a pénzünket valami, és emellé ő pont elveszített mindent egy csapásra. Befogadtuk és rendben van minden. Mivel anyum rokkant és még mamám is lerokkant másik városrészen, így ez már eléggé rossz képet fest nekem. A családi lakásban miénk a nagyobb terület és önellátók vagyunk. Most már k.b. külön főzök anyumtól, mert másképpen étkezek és páromnak fogynia kéne. Úgyhogy nem vagyok balfék, a nagy szerelmem ide költözött, és ennyit a kommentek népéről.

35/F

2024. febr. 21. 10:11
 35/84 anonim ***** válasza:
Emellett kapcsolatban meg lehet próbálni bárhogyan ügyeskedni az életben, nekünk nem sikerült. Mégis jó boldog életünk van így. De kifejezetten tilosnak tartanám, hogy előre ítélkezzünk. Betiltanám ezt a viselkedést! Úgyhogy így ledegradálni a kérdezőt szintén gusztustalan. Ha párom így elítélt volna engem, most nem lennénk boldogok.
2024. febr. 21. 10:13
 36/84 anonim ***** válasza:
34: Vannak egyedi helyzetek, szerintem ezzel mindenki tisztában van. Én is ismerek olyan párt, akik a férfi anyjánál laknak évek óta, idén vesznek saját lakást, pedig ott a mama is egészséges, ők csak spórolni akartak, de működött a dolog, ez a lényeg. Vannak, akiknek ez oké, de aki nem szeretne így élni, azt el kell fogadni, ennyi. Senki nem fogja hisztivel megváltoztatni egy másik ember alapvető érzéseit egy dologgal kapcsolatban. Ha két konkrét ember találkozik, akkor esetleg érvekkel lehet próbálkozni, de végső soron a másik dönt, vállalja-e az ottani együttélést vagy sem.
2024. febr. 21. 10:18
 37/84 anonim ***** válasza:
0%
Itt az a baj, ahogyan beszéltek a kérdezővel. Talán rosszul tette fel a kérdését, de nem ennyire.
2024. febr. 21. 10:25
 38/84 anonim ***** válasza:
100%
37: Figyelj, a kérdező olyanokat ír, hogy minek saját lakás, amikor lehet az erdőben is dugni😂 Ezek után nem tudom, mire számít. De a korábbi reakciói is abnormálisak voltak.
2024. febr. 21. 10:36
 39/84 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem semmi gond nincs a "mamahotellel". Már a kifejezés is felháborít... Egy család vagyunk. Ha egyedül van a gyerekem, miért nem élhetne inkább családjával mint magányosan albérletre keresve?
2024. febr. 21. 17:21
 40/84 anonim ***** válasza:
78%

39

Mert felnőtt???

2024. febr. 22. 06:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!