Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki mamahotelben lakik az miért rosszabb annál, minthogy dicsekvésből hogy egyedül laksz, minden nap 9 órából 5-öt a lakhatásodért dolgozol?
Figyelt kérdés
2024. febr. 14. 20:20
41/84 A kérdező kommentje:
Akkor ha valaki felnőtt muszály pénzt pocsékolnia? Afrikában heten aludnak egy ágyban, a felnőtt nem azonos a pénzszóró bolonddal.
2024. febr. 24. 00:09
42/84 anonim válasza:
41
"muszály" és "aludnak"
Köszönöm, nincs több kérdésem.
43/84 anonim válasza:
41
Én, pl. egyaltalán nem szórom a pénzt, és igényem van az egyedül élésre, a minőségi életre! Nem baj, ha neked nincs, teljesen oké! Csak akkor nem egymást keressük! Ha anyagi okokból, akkor azért nem, ha szerinted oké mamahotelben lakni, akkor meg azért nem! Teljesen oké ez az életmod, jogod van így élni, nekem nőként, meg jogom van választani, és elutasitani téged! Nem élsz egyedül? Nem baj, te életed! Van ezer másik férfi, aki igen.
44/84 A kérdező kommentje:
A golddiggerek a pénzpocsékolókat keresik.
2024. febr. 24. 22:41
45/84 anonim válasza:
Amúgy mekkora nyomoréknak kell lenni, hogy az önálló, minőségi életet pénzpocsékolásnak nevezze valaki.
46/84 A kérdező kommentje:
Milyen debil aki szerint nagy házban lakni sok pénzzel rendelkezve, vagy sokat spórolva nyomorékság, míg lakhatási szegénynek lenni hogy az hátha tetszik az aranyásó nőknek hogy semmi luxusra nincs pénzed mert elviszi a lakhatás meg agyilag nem nyomi sőt életképes. :D
2024. febr. 25. 13:08
47/84 A kérdező kommentje:
Az igazi férfi kocsival meg izmokkal szokott csajozni, nem ócsai bérelt lakással hencegve amit még az alsóosztálybeli nők is kinevetnek.
2024. febr. 25. 13:10
48/84 anonim válasza:
Toljad, öreg, győzködd csak magad, hogy nem szánalmas a maminál lakni.
49/84 A kérdező kommentje:
Vigyázz mert jön a landlord és ránéz hogy rendet raktál-e a lakásában burzsujkirály .:D
2024. febr. 25. 13:24
50/84 anonim válasza:
49
Én speciel, azt sem szeretem, ha albérletben lakik! A saját lakás az ideális... autó meg alap...
Mamahoteles pasival meg normális nő nem kezd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!