Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki mamahotelben lakik az miért rosszabb annál, minthogy dicsekvésből hogy egyedül laksz, minden nap 9 órából 5-öt a lakhatásodért dolgozol?
Én itthon 1100 eurót keresek átszámítva. Saját új lakóparki lakásom van minden extrával hitelmentesen, nem örökség, nem anyu-apu vette. Mégsem hiszem azt, hogy ennyiben megkéne állnia a dolognak. Úgyértem soha nem elég ami van, de miért is kéne, hogy elég legyen?
Ha van saját lakás, ha nincs, alapvető elvárás a másik felé, hogy törekedjen az életét könnyebbé tenni. Értsd jobb fizetés, legyen anyagias, de ne spúr. A nehézségek és kilátások dacára ne kanyarodjon le az útról. Ne adja fel! Ezek nagyon értékes jellemvonások.
Nemtom, én nem Ócsán lakom, hanem a belvárostól nem messze. Mondjuk egy szórakozóhelytől kb fél óra busszal, taxival meg legyen 15 perc. Ja én nő vagyok, nem szexelek WC-ben, se autóban. Ha valaki szexelni akar velem és nem lenne lakásom, akkor csak úgy mennék bele, ha neki van. Persze nem Ócsán, legyen az bárhol, hanem azért fél óra távon belül.
És nem dicsekvésből lakom egyedül, hanem mert így a kényelmes és egészséges, a szüleimmel meg szuper a viszony.
15
🤮 egy valamire való nő, nem szexel sem wc.ben, sem autoban. (Autorol esetleg évek elteltével lehet szó, ha szeretné, de elsőre?????)
Engem valahogy taszit a csóróság! Nem kötelező egyedül élned, 😊 dehogyis! Csak akkor ne sirjon a szád, hogy nincs nő. Normális nő, nem fogja anyádat kerulgetmi, eleve szexelni sem lehet ugy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!