Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik magyar vagy európai városban vegyek lakást, ahol a legkisebb a férfitöbblet és így a legjobb esélyekkel indulok 30 körüli férfiként?
Nyilván ukrán, koszovói meg EU-n kívüli, de román, bolgár helyeket se mondjatok, keletebbre nem szeretnék költözni Mo.-tól, csak nyugatabbra ha itt nincs megfelelő hely számomra.
Budapesttel az a baj többek között, ami most érdekes a kérdés relevanciája szempontjából, hogy túl rossz a társkeresési piac. Túl rossz a nemek aránya, túl sok a férfi és túl kevés a nő a társkeresési korosztályokban. És nem tudom elhinni, hogy ez Európában minden nagyobb városban így van. A nagyvárost most úgy definiálom, hogy kb. 100 ezernél több lakosú.
Hiába jönnek azzal hogy 54% a felsőoktatásban a nők aránya.. ez ha megnézzük összesen hány embert tesz ki a különbözet, jó ha eléri az ezres nagyságrendet. Míg ha azt nézzük Budapesten mennyi a bevándorlók, turisták, ingázók vagy egyéb okból itt tartózkodó idegenek közötti férfi/női eltérés... az százezres nagyságrendre tehető! Gyakorlati példával nézve ez olyan mintha tegyük fel megduplázódna mindennek az ára, és emelnék a béreket 1%-kal, a kormány még büszke is lenne rá hogy 100%-os áremelkedés mellett keményen 1%-kal emelkedtek a bérek, pattogna a porondon Orbán, hogy bezzeg Gyurcsány még ennyit sem adna! Hát kb. pont ilyen bohócok akik a nemek arányánál ezzel jönnek.
Tudtok valamelyik várost, akár lehet az magyar vagy európai, ahol tényleg jó a nemek aránya egy 30 év körüli férfi számára? Oda költözök!
Előre is köszi a válaszokat.
Most vettünk 4 szobás lakást Barcelonában, majdnem 160 millióért a Sant Antoni mellett. Mondjuk ez egy piac, szóval eleve nagyon sok nő jár erre. A kávé is eszméletlen jó.
Tehát ha neked ennyi pénzed van, hajrá.
Amúgy meg idióta vagy. Még mindig.
Szerinted ha van ilyen hely, és nyilván más is szeretne nőt.
Majd megmondják pont neked, hogy menjél oda konkurenciának ?
Teljesen logikus nem.
Dél-kelet Ázsiában lenne sikered. Bár ott nagy a férfi többlet, a tájföldi és indonéz nők pl. úgy repülnek az európai férfiakra, mint légy a szarra.
Én sajnos egyáltalán nem tartom vonzónak az ázsiai nőket. Regisztráltam anno globális társkereső appra és nagyon meglepődtem hogy mennyi dél-kelet ázsiai nő ír rám, hisz tinderen pl. teljesen idegen fogalom, hogy egy nő akarna beszélgetést kezdeni.
Európa ilyen téren veszett ügy.
"Bár ott nagy a férfi többlet, a tájföldi és indonéz nők pl. úgy repülnek az európai férfiakra, mint légy a szarra."
Ennek egy nagyon egyszerű oka a jövedelmi különbségek. Dél-kelet Ázsiában-ban kb bárhol az átlag jövedelem ilyen 100-150 Euró.
Egy magyar 10X ennyit keres. Azért jönne hozzád bárki és azért lennél ott "sikeres". Az életszínvonal miatt.
Szintén ilyen dolog a mexikóiak esete az USA-val.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!