Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni internet mentesen ?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem találok a korosztályomban embereket. Hova járjak el ?2024. febr. 13. 11:38
1/13 anonim válasza:
Akárhol, ha nyitott szemmel jársz. Biztos van valami hobbid, valhova csak kimozdulsz. Biztos vannak barátaid, akikkel néha elmész esténként valamerre. De már vannak rendesen ismerkedős események, ahova el lehet menni. Valahogy csak ismerkedtek az emberek az internet előtt is.
2/13 anonim válasza:
Pocakos vagy akkor az edzoteremben.
3/13 anonim válasza:
Társastánc, kerámia szakkör, kórus, csoportos edzés, golfklub
4/13 anonim válasza:
Ki a rétre, a hatholdas pagony közepére. :D
5/13 anonim válasza:
Utcán odamegyek egy csajhoz és megszerzem,így
7/13 anonim válasza:
#5 Hol vagy, én is odamennék hozzád cica! 😊😆
8/13 anonim válasza:
Klubok, társas táncos helyek (diszkókat nem ajánlom). Én is korábban filóztam, hol ismerkedjek és javasolták, hogy a hobbim kapcsán. Ez eleg jól be is vált (még nem találtam párra, de több mint esélyes emberrel összefutottam már itt.)
9/13 anonim válasza:
#8 és mi ez a hobbi, szabad kérdezni?
10/13 anonim válasza:
#9: pár éve néptáncolok.
Van sok pár is, aki itt ismerkedett meg. Többen már házasok is.
De itt nem elég annyi, hogy lejössz, hogy felszedj valakit (mint diszkóban). Nekem is volt olyan férfi, aki lejött néhányszor, de mondta, hogy neki nagyon nem tetszik. Más zenét szeret stb. érezhető volt, hogy emiatt nem lesz tovább és így is lett. Szóval, ha mindkét fél elkötelezett a hobbi iránt (akármi is legyen az, akkor szerintem ők jó eséllyel tartós kapcsolatnak néznek elébe). Mert mindkettőjük számára ez életforma is, ami még jobban összekovácsolja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!