Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szenvednek a férfiak interneten amikor ott szerintem sokkal nehezebb ismerkedni és max csúnyább csajt tudsz találni, miért nem mennek inkább élőben, amikor szerintem könnyebb és jobb esélyük lenne?
Élőben hasonló női érdektelenséggel lehet találkozni
Azzal a lényeges különbséggel hogy ott a nők nem tudják egy szempillantás alatt eltávolítani, henem van valós lehetősége egy férfinak elcsábítani a kiszemeltet. A hátránya hogy azokat sem lehet sokszor kiszűrni akik párkapcsolatban élnek. Márpedig nagyon nagy esély van rá hogy a kiszemelt foglalt, a próbálkozás jóformán értelmetlen, elég kicsi az esély az ellenkezöjére.
Emellett olyan kommunikációs és social skillek is kellenek ehhez a módszerrel amik az enyhe többség számára nem adatottak.
Akiknek mégis az meg hiába promotálja ezt a formáját az ismerkedésnek, az emberek egy jórésze képtelen hasznát venni
Egy bizonyos kor fölött a nők többsége egyszerűen foglalt. Ezért nehéz az élő ismerkedés, bár nem lehetetlen. Nagy előny, ha nagy az ismeretségi köröd és képben vagy az elvált nőkkel. Különben szivacs van.
Ha mégis online ismerkedsz és vidéki vagy, akkor fel kell készülni az utazásokra.
Én azért "szenvedek" az interneten, mert kifejezetten az előnyeit ki tudom aknázni a dolognak. Számomra a lélek az ami fontosabb mint a kinézet (persze nem bármi áron, azért van egy kinézeti szint ami alá nem megyek, hiszen passzoljunk ebben is). És akkor itt neten egész jól tudom a legapróbb dolgokból is kódolni, hogy milyen is valójában a másik fél. Mondják hogy neten könnyebb hazudni, de az a helyzet hogy élőben bizonyos dolgokban szerintem sokkal könnyebb. Ott a kinézettel, metakommunikációval sokkal könnyebb elkábítani a másikat, míg online ha tudod milyen jeleket kell figyelned (rengeteg van, de idővel megtanulod érezni ezeket), akkor sokkal könnyebben célt érhetsz ilyen szempontból. Aztán lehet csak én vagyok ufo, nem tudom. A másik dolog pedig az, hogy tudok is jól írni, ha akarok. Ezzel itt ki lehet emelkedni a tömegből, és máris megoldva a netes ismerkedés egyik legfőbb problémája.
Szóval akik a tinderen és hasonló helyeken vesződnek átlagos férfiként, és égetik ki magukat egyre jobban egy baromi esélytelen játékban, velük nem igazán tudok azonosulni. Ott valóban sokkal nehezebb. De ha olyan vagy mint én, hogy a lélek számít főleg, akkor az internet is aranybánya tud lenni, csak el kell felejteni a klasszikus húspiacos randiappokat, mert az egészen másról szól, másfajta megközelítéssel.
Amit 4-es írt a 3. 4. bekezdésében, az egész egyszerűen a végső igazság ebben a témában.
Amúgy van aki online pötyögve tud érvényesülni jobban, van aki utcán, van aki ismerős által. Minden formában vannak próbálkozások.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!