Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért sértődött meg rám ez a nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődött meg rám ez a nő?

Figyelt kérdés

Történt az, hogy egy nővel találkozgattam. Az első két randin én fizettem. Az első randin csak egy cukrászdában voltunk, a másodikon pedig egy étteremben. Eljött a harmadik randi, amin készségesen felajánlotta, hogy fizeti. Elfogadtam az ajánlatát, hogy ne érezze rosszul magát. Egy menő étterembe vittem, ahova a barátaimmal is sokat járunk. Már mikor az étlapot nézte olyan fura volt, de nem szólt semmit. Megrendeltük a kaját, megettük majd fizetett. Két főre összesen 28 ezer forint volt a kaja, nem egy nagy összeg ahhoz képest, hogy a hely milyen nívós volt. Hazafele a kocsiban jött a fekete leves, kiakadt, hogy ilyen drága helyen voltunk és hogy neki ez nem annyira fér bele.

Gondolkodtam sokat aznap este és másnap, majd arra jutottam, hogy ha neki ez drága akkor lehet nem illünk össze,nem vagyok azonos anyagi szituációban. Három nap múlva írtam neki, hogy bocsi, de nem érzem ezt a dolgot. Erre teljesen leteremtett, hogy én milyen szemét vagyok. Ezt nem értettem, miért lennék szemét, ha az elején offolom a dolgot, mert látok egy olyan dolgot ami nem összeegyeztethető köztünk?

2024. febr. 11. 17:49
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
49%
Hogy lehúznak téged. Egy normalis étterem nem itt kezdődik.
2024. febr. 11. 20:38
 32/59 anonim ***** válasza:
0%
🤣🤣🤣
2024. febr. 11. 21:16
 33/59 anonim ***** válasza:
14%
Aranyásó vagy. Szépen megvacsoráztattad magadat.
2024. febr. 11. 21:21
 34/59 anonim ***** válasza:
24%

Normális étterem 🤣🤣🤣🤣

Legjobb a rántott hús és a hamburger. Kfc, Burger King tök finom kajákat árul. Semmi szükség fine diningra

2024. febr. 11. 21:22
 35/59 anonim ***** válasza:
41%

A stílusod tipikus hulladék fszkalap stílus, de alapvetően ha csak a kérdést nézem akkor én a nőt nem értem a sztoriban. Minek ajánlja fel hogy fizet, ha aztán egy pénztárcájának megfelelő helyet már nem tud mondani? Ha jól értem ő akarta hogy így is te válassz éttermet, hát akkor így járt. Meg gondolom nem randi előtt 5 perccel tudta meg hova mentek, csekkolhatta volna az árakat online is. Elég valószínűtlen ez a sztori, biztos nem csak álmodtad?

A 28 szerintem sem olyan vészes összeg, ha az ember iszik 1-2 koktélt, ne adj isten desszertet vagy kávét is kér, akkor simán kijöhet, mi múltkor egy kézműves hamburgerező-pizzázóban fizettünk ketten ennyit, nem fine diningra (jelentsen ez bármit is). Sőt, múltkor a KFC-ben is simán otthagytunk egy tízest. Ilyen árak vannak sajnos. Persze, ha ettetek 1-1 fogást meg ittatok 2 vizet, akkor sok a 28 ezer.

2024. febr. 11. 22:43
 36/59 anonim ***** válasza:
8%
Hagyd a pcsba keress egy normális nőt nem ilyen szarrágót.
2024. febr. 11. 23:46
 37/59 anonim ***** válasza:
75%

Hát kérdező nem azért,de tényleg egy szemét vagy.

30 ezret kiadni ismerkedési fázisban? Én középosztályba sorolom magam,de ahhoz képest bizony ku*va sok.

Milyen étterem ez? Én jártam Budapesten normális éttermekbe,a Balatonon is,de ezeken a helyeken kb 4-5 fő került ennyibe.

Te valami felsőbb osztálybeli előkelő éttermet választhattál,ami azért hatalmas pofátlanság,mert ami neked nem drága,az simán lehet,hogy a másiknak igen.Vagy ha már ő hív meg,akkor kb nem meghivatod magad,hanem megkéred őt,hogy akkor ő válasszon helyet is.

És nem azért,de ha neked ennyire nem drága,mégis hogy a francba tudod elnézni,hogy a nő hívjon meg téged? A világ legnagyobb pofátlansága.És még akkor nem is vagy rá tekintettel,hanem elvárod,hogy még a flancos igényeid szerint válasszon.Ez épp olyan,mintha valaki meglepne engem egy pizzával,én meg lecseszném,hogy "de én kaviárhoz vagyok szokva".

A nőnek volt igaza teljesen,ilyennel mint te,az életbe nem is kellene kezdenie.

2024. febr. 12. 00:24
 38/59 anonim ***** válasza:
33%

Én is erre pont erre tippelek, mint a 26-os, szerintem is kitalált sztori. Amúgy ez megint ez a csávó, aki naponta többször kiírja, hogy épp milyen csajt kukázott azért, mert nem voltak azonos anyagi szinten, meg naponta kérdezi, hogy a nők miért anyagiasak (gyakran szokta használni a "proletár" szót is ez a kérdező, lásd a 16-os válaszban). Csak mivel naponta nem lehet mindig ugyanazt kiírni, így kénytelen néha valami kamu sztorit is költeni, hogy ne töröljék a kérdéseit. Így aztán gyakran más csomagolásban érkeznek ezek a kérdések, de a lényegük mindig ugyanaz: el lehessen mondani, hogyha a nők kukázzák a férfiakat, akkor ő elégtételt vehessen a nála rosszabbul kereső nőkön.

Várjuk a holnap is a következő adag "Miért várnak el a nők lakást/kocsit" típusú kérdéseket (2-3 alá ne add!), hogy megünnepelhessük a 100. ilyen kérdést is 1 hónapon belül. A napi adagnak meg kell lennie, ilyen a függőség.

2024. febr. 12. 03:03
 39/59 A kérdező kommentje:

Szánalmas a csóró nép picsogása azon, hogy mi számít normális étteremnek.

Akkor menjetek csárdákba azt egyétek a fos mirelit kajákat, ha ennyi igényetek van akkor gratulálok.

2024. febr. 12. 06:28
 40/59 anonim ***** válasza:
80%

Te meg ha annyira nagy szám vagy akkor lenne olyan nőd akinek nem gond a 14 ezres kaja.

Izlandon fizettem ennyit jobb étterembe🤣

2024. febr. 12. 08:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!