Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan legyek férfi társaságba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek férfi társaságban, hogy több esélyem legyen ismerkedni, több férfi nyisson felém?

Figyelt kérdés
28/N vagyok, nem sok barátom van és ők is mind nők, van aki szingli is. Munkahelyemen egy férfi van ő nem opció. Nem nagyon szeretem a férfias hobbikat. Társkeresőt már unom. Szeretnék sok férfit megismerni, sokat velük lenni, ebből pedig kialakulhatna az egyikkel párkapcsolat.
2024. febr. 11. 16:04
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ez van ha nem rendelkezik az ember nagy baráti körrel :D
2024. febr. 11. 17:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
#11: bármilyen életkorban szerezhetsz új barátokat, kérdező, PLÁNE Budapesten. Nekem, mikor ott laktam, 39 évesen is sikerült. Nyitottság és befogadókészség kérdése az egész.
2024. febr. 11. 17:34
 13/16 BohócKolbász ***** válasza:

4, 8, 9 voltam

Nekem sincsenek barátaim. Ezért javasoltam ezeket a társas rendezvényeket ha a személyes ismerkedés a cél. Javasolnék tanfolyamot is, biztosan szoktak lenni olyan témákban amik érdekelnek. Tudom hogy nincs szükséged "képzésre", de mint társas rendezvény ez is megfelelő hely az ismerkedésre. És ha nem jön be, legalább megpróbáltad.

Esetleg a kollégákat is érdemes megkérdezni hogy mit javasolnának a helyedben ismerkedési lehetőségként.

De pl. az önkéntesség is jó lehetőség.

Ami engem illet én szeretek online és élőben is pl. az írással kapcsolatban beszélgetni. Történtekről, könyvekről, stb.

2024. febr. 11. 18:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Mit jelent, hogy csajos hobbi?
2024. febr. 11. 19:02
 15/16 anonim ***** válasza:
#14: olvasd el a folytatást, odaírta.
2024. febr. 11. 19:10
 16/16 anonim ***** válasza:

Munkahely váltáson nem gondolkodtál?

Új környezet, több fizu, új kihívások.

Másrészt ne ennyire ragadj le annál, hogy baráti társaság kell, ha te igazából kapcsolatot akarsz.

Igazuk van, akik azt mondják, hogy Budapesten egy fiatal nő akkor is be tud pasizni, ha csak a boltba jár, de közben nem csak a földet nézi.

2024. febr. 12. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!