Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek férfi társaságban, hogy több esélyem legyen ismerkedni, több férfi nyisson felém?
4, 8, 9 voltam
Nekem sincsenek barátaim. Ezért javasoltam ezeket a társas rendezvényeket ha a személyes ismerkedés a cél. Javasolnék tanfolyamot is, biztosan szoktak lenni olyan témákban amik érdekelnek. Tudom hogy nincs szükséged "képzésre", de mint társas rendezvény ez is megfelelő hely az ismerkedésre. És ha nem jön be, legalább megpróbáltad.
Esetleg a kollégákat is érdemes megkérdezni hogy mit javasolnának a helyedben ismerkedési lehetőségként.
De pl. az önkéntesség is jó lehetőség.
Ami engem illet én szeretek online és élőben is pl. az írással kapcsolatban beszélgetni. Történtekről, könyvekről, stb.
Munkahely váltáson nem gondolkodtál?
Új környezet, több fizu, új kihívások.
Másrészt ne ennyire ragadj le annál, hogy baráti társaság kell, ha te igazából kapcsolatot akarsz.
Igazuk van, akik azt mondják, hogy Budapesten egy fiatal nő akkor is be tud pasizni, ha csak a boltba jár, de közben nem csak a földet nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!