Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan legyek férfi társaságba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek férfi társaságban, hogy több esélyem legyen ismerkedni, több férfi nyisson felém?

Figyelt kérdés
28/N vagyok, nem sok barátom van és ők is mind nők, van aki szingli is. Munkahelyemen egy férfi van ő nem opció. Nem nagyon szeretem a férfias hobbikat. Társkeresőt már unom. Szeretnék sok férfit megismerni, sokat velük lenni, ebből pedig kialakulhatna az egyikkel párkapcsolat.
2024. febr. 11. 16:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Itt biztosan sokan írtak neked. De miért nem találtál eddig megfelelőt?

Mi volt a baj eddig velük?

2024. febr. 11. 16:10
 2/16 A kérdező kommentje:
Voltak párkapcsolataim természetesen eddig. Gimiben pl egy osztálytársam. Amióta nem járok suliba netről ismerkedtem. Nem működtek, volt hogy az én hibámból, volt hogy az övéből. Nem is ez a lényeg, csak szeretnék ismerkedni és nem neten, mert lélekölő a társkeresőzés.
2024. febr. 11. 16:17
 3/16 anonim ***** válasza:
Mekkora városban élsz, ott mik a lehetőségek?
2024. febr. 11. 16:46
 4/16 BohócKolbász ***** válasza:

Hmm. Vannak különféle klubok (nem zenés hanem tevékenység orientált pl. hobbi).

Igazából semmi különleges infót nem árultál el magadról. Hogy mi érdekel, hova mennél el magadtól.

Ahol én élek ott max buliban, koncerten, vagy a boltban lehet ismerkedni.

Miről szeretsz beszélgetni, mi érdekel?

2024. febr. 11. 16:53
 5/16 A kérdező kommentje:
Budapest
2024. febr. 11. 16:54
 6/16 A kérdező kommentje:
Én ilyen "csajos csaj" vagyok, inkább művészeti hobbikat szeretek pl festés, írás, érdekel a pszichológia, emberek, társadalmi témák. Irodista vagyok, nem nagyon járok el sehova munka után de ezen lehet változtatni.
2024. febr. 11. 16:55
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindösszesen annyit változtatnál magadon, hogy elfelejtenéd a sztereotípiákban való gondolkodásról (pl. "csajos"), kérdező, már azáltal is egy rakás olyan új lehetőséget vennél észre, amit eddig nem, kérdező. Dobd a francba ezeket a hülye skatulyákat, és tanulj meg ezek nélkül, szabadabban gondolkodni.
2024. febr. 11. 17:04
 8/16 BohócKolbász ***** válasza:
100%

Budapest? Azt gondoltam hogy valamilyen kisebb települést vagy falut írsz. :)

Budapest nagy. Ha én ott élnék, felcsapnám a google-t és keresnék egy alkotóklubot. Szeretem a modernebb művészetet, a 3D grafikát. Néha szoktam írni is. Szóval átérzem. Kicsit olyan magányos hobbik ezek :D

Hogy állsz a kiállításokhoz, vagy az íróklubokhoz? Bár nem tudom hogy létezik-e ilyen. :D

2024. febr. 11. 17:11
 9/16 BohócKolbász ***** válasza:
4, 8 voltam
2024. febr. 11. 17:18
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Budapesten én sem igazán érzem át, hogy mi a problémád.

Én egy kicsi faluban élek, a megyeszékhely és a másik közeli város sem valami nagy, utóbbi ki is esik, mert mostanra kb. többségbe kerültek a drogos romák a 40 alatti generációban. Na, itt nehéz... Itt társkeresőn is azt elégelnéd meg, hogy alig vannak, azok is nagyrészt kritikán aluliak. De Bp. teljesen más, már ha csak a társkeresős felhozatalt is nézem.

2024. febr. 11. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!