Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek férfi társaságban, hogy több esélyem legyen ismerkedni, több férfi nyisson felém?
Itt biztosan sokan írtak neked. De miért nem találtál eddig megfelelőt?
Mi volt a baj eddig velük?
Hmm. Vannak különféle klubok (nem zenés hanem tevékenység orientált pl. hobbi).
Igazából semmi különleges infót nem árultál el magadról. Hogy mi érdekel, hova mennél el magadtól.
Ahol én élek ott max buliban, koncerten, vagy a boltban lehet ismerkedni.
Miről szeretsz beszélgetni, mi érdekel?
Budapest? Azt gondoltam hogy valamilyen kisebb települést vagy falut írsz. :)
Budapest nagy. Ha én ott élnék, felcsapnám a google-t és keresnék egy alkotóklubot. Szeretem a modernebb művészetet, a 3D grafikát. Néha szoktam írni is. Szóval átérzem. Kicsit olyan magányos hobbik ezek :D
Hogy állsz a kiállításokhoz, vagy az íróklubokhoz? Bár nem tudom hogy létezik-e ilyen. :D
Budapesten én sem igazán érzem át, hogy mi a problémád.
Én egy kicsi faluban élek, a megyeszékhely és a másik közeli város sem valami nagy, utóbbi ki is esik, mert mostanra kb. többségbe kerültek a drogos romák a 40 alatti generációban. Na, itt nehéz... Itt társkeresőn is azt elégelnéd meg, hogy alig vannak, azok is nagyrészt kritikán aluliak. De Bp. teljesen más, már ha csak a társkeresős felhozatalt is nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!