Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy aki szeretné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy aki szeretné a nőt mellette van, segíti, figyelmes vele az nem kell, aki meg nem ilyen az meg nem kell a nőknek?

Figyelt kérdés
Van egy nő ismerősöm aki tőlem semmit nem akar, pedig ott vagyok vele figyelmes vagyok vele segítek neki mindenben, érzelmileg mellette vagyok, lelkileg is és mégis olyan pasik kellenek neki akik szemetek, akik nem törődnek vele, akik bunkók vele
2024. febr. 11. 15:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem jössz be neki. Ennyi.
2024. febr. 11. 15:45
 2/23 anonim ***** válasza:
38%
Ronda, dagadt vagy.
2024. febr. 11. 15:48
 3/23 A kérdező kommentje:
2. De attól még hogy esetleg ilyen vagyok nem igaz hogy nem lehet megszeretni
2024. febr. 11. 15:49
 4/23 anonim ***** válasza:
82%
Nem igaz, hogy te sem tudod megszeretni a 143 kilós, 54 éves suli konyhás Jolika nénit.
2024. febr. 11. 15:51
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelessége a nőnek megszeretni, akihez egyáltalán nem vonzódik.
2024. febr. 11. 15:51
 6/23 A kérdező kommentje:
4. De ha olyan a személyisége intelligens nagyon kedves, jó lehet vele beszélgetni akkor meg tudom szeretni de nem vagyok 143 kilós és 54 éves
2024. febr. 11. 15:52
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Én sok olyan férfi látok a környezetemben, akik kedvesen, gyöngéden, szeretetteljesen viselkednek a barátnőjükkel. Ez nagyonis vonzó tulajdonság.

Viszont a külső a beugró. Ha nem tetszel, akkor lehetsz Buddha - Albert Einstein hibrid, akkor sem kellesz.

2024. febr. 11. 15:58
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, csak példa volt, amit a 4-es hozzászólásban írtam. Viszont tudod, hogy ez nem így van, neked pontosan szinteden felüli, csinos, fiatal Insta modellek kellenek.
2024. febr. 11. 16:01
 9/23 anonim ***** válasza:
6%

Nekem például kell pénz is.

Én csak az ilyen férfiakat szeretem, akik anyagilag/fizikailag/érzelmileg törődnek velem.

2024. febr. 11. 16:05
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg külsőleg nem talál vonzónak. Előfordul az ilyen, a férfiak is ugyanezt csinálják, ha nem tetszik nekik a csaj, vagy néhányszor még azért ki is használják. Ebből viszonzott szerelem nem lesz, jobb ha tovább lépsz.
2024. febr. 11. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!