Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire van jelen az a jelenség hogy a nőknek azok a férfiak nem kellenek akik ott vannak mellettük, figyelmesek velük, kedvesek velük, tényleg odaadóan szeretik őket, meghallgatják őket?
Figyelt kérdés
jan. 5. 07:50
1/5 anonim válasza:
Én most nőként tapasztalom ezt fordítva.A megismerkedésünk óta ott állok mellette és támogatom a férfit, tudja, hogy ha ezen a friendzone helyzeten változtatni akart volna én nyitott voltam rá. Ő mégsem engem választott.
2/5 anonim válasza:
2024 van. Még mindig magyarázni kell, hogy az összes pozitív tulajdonság/viselkedés/hozzáállás maximum barátságra elegendő, ha nincs vonzalom, kémia? És az vagy van, vagy nincs. Nem lesz attól, hogy "kiérdemled".
3/5 anonim válasza:
SZerintem max.-on fut ez a téma. Aztán majdnem minden nő vinnyog, ha kiderül, hogy igazán, túlságosa erős az a matchó tsávó, akit maguk mellé akartak. Akkor már nyafognának a kicsit csendesebbekért.
4/5 anonim válasza:
kétségtelen hogy van egy ilyen réteg igen, de több milliárd nő él a földön, nem mind ilyen.
minden nő más, ezt kéne megérteni srácok.
ne a teljes női nemet akarjátok kiismerni, megfejteni, megérteni mert az nem fog menni... azt az egy nőt akitől épp szeretnél valamit őt fejtsd meg, értsd meg, ismerd meg... ezt nem kérdések kiírogatásával fogod elérni, hanem azzal hogyha beszélgetsz és időt töltesz vele.
5/5 anonim válasza:
Minden alapja a vonzalom.. a tobbi jo dolog ha meg van ezek mellett. A nonek elsonek be kell jonni . F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!