Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehetne ellensúlyozni a nőtöbbletet?
Figyelt kérdés
A magyar társadalomban sokkal nagyobb számmal vannak jelen ápolt kinézetű, kulturált, tanult, rendezett anyagi háttérrel rendelkező, egyedülálló nők, mint hasonló kaliberű férfiak. Így az ilyen nők nehezen találnak csak párt a sok selejt között. Milyen lépésekkel lehetne ezt a többletet megváltoztatni?2024. febr. 11. 14:02
21/34 anonim válasza:
20
De, a smink az pont fog helyes arcot csinálni. Nem tudom honnan szedted ezt a sok hülyeséget, de a megoldás az lenne, ha a pasik is sminkelnének, vagy senki. Vagy mondjuk ha az emberek képsek lennének túllépni a külsőségeken.
22/34 anonim válasza:
Van annyi smink, ami már csinál, de ennyit nem a hétköznapokban tesznek fel a nők, egy szempillaspirál meg rúzs alapjáraton nem változtatja meg a nő vonásait, inkább kiemeli, egy csúnya férfit és egy csúnya nőt is szempillaspirálozhatsz, nem lesz lényegében sokkal szebb, csak picivel jobban néz ki, de pl egy nagy orrot kicsivé nem tesz, max a rengeteg alapozó meg ilyen olyan kiemelés meg mit tudom én micsodák. Hidd el, sokkal több szép nő van, mint pasi, csak menj fel egy társkeresőre, alig találsz jó pasit, még szép nőt már sokkal könnyebben, de ez vonatkozik az utcára vagy mint írtam gyakorlatilag a legtöbb helyre
23/34 anonim válasza:
22
Most jó pasi alatt azt érted, hogy csúnya arcra? Mert azzal nem sokat lehet kezdeni. Ha meg nem azt érted, akkor a sminkről kár beszélni
24/34 anonim válasza:
Jó pasi alatt azt értem, hogy magas (180 cm) jóképű, nincs kigyúrva, de nem is kövér, átlagos testalkatú (ebbe nem tartozik bele a sörhas), de kinek mi a jó pasi, lehet sok más nőnek más a jó pasi. Én ezeket nézem, nőben meg szintén legyen szép az arca, szép vonásokkal, egy szolíd sminkkel kiemelve, illetve legyen egy csinos, kecsesebb testalkata. De ez az én véleményem, én így mérem a két nemet, de ez csak az én véleményem.
25/34 anonim válasza:
És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a valamire használható férfiak zöme is csak szexkapcsolatot keres. Tehát, aki normális párkapcsolatra vágyik, az egy eleneyeszo hányad.
26/34 anonim válasza:
Okés....szóval ezek szerint a férfiaknak csupán 3-4%-a. felel meg a nők elvárásainak.
27/34 anonim válasza:
26-a normális nőknek talán igen
28/34 anonim válasza:
26-os attól függ milyen nőről van szó. Egy igényes csinos nőnek, ha a belsőt nem nézzük, csak a külsőt, akkor kb igen. De attól, hogy vki jó pasi még lehet egy bunkó paraszt, aki csak dugni akar, így valóban, ahogy a 25-ös is írta a vmire használható férfiak minimum fele is kuka. Szóval lehet itt férfi többletről beszélni, de itt sem a mennyiség, hanem a minőség számít, az meg nagyon gyenge, ha a pasikról van szó.
30/34 anonim válasza:
Most gyakorlatilag azt mondjátok, amit az incelek is, csak máshogy tálalva (nem a nőket, hanem a férfiakat ekézve). Csak szerintem ironikus ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!