Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehetne ellensúlyozni a nőtöbbletet?
Én viszont ha nem trollkodik a kérdező :) akkor azt mondanám még férfiként is...
Hogy kevesebb a szép férfi mint a szép nő.
És NEM az ápoltságról igényes megjelenésről, divatosabb öltözködésről, vagy sportosabb alkatról van szó...mert ez sokaknál megvan és elérhető.
Arcra pofira kevés a jóképű férfi, sajnos kevés és minden nőnek ők kellenének. De sajnos nincs sok.
nem pedig a minőség meg a többi zagyvaság az ami a legjellemzőbb.
Köszönöm a válaszokat! Nem vagyok troll, viszont valóban a "férfitöbbletes incelke" ihlette a kérdést (akinek innen is üzenem, hogy nem fogunk járni :)).
Nőként teljesen nevetségesnek találom azt a felvetést, hogy túl sok férfi van, a valóban partiképes, épeszű nőnél esélyes férfiból nagyon kevés van, őket hamar elkapkodják.
Igazából sokan vannak akikkel nem találkozol szinte sehol vagy csak a marhanagy szerencséden múlik.
Bizonyos kor felett, sokan autóval járnak munkahelyre, így útközben nem látod őket, hétköznap átlagban üzletekben vásárláskor futhatsz velük össze. Sokaknak csökkentek a baráti társaságok és bulik. Mert a haverjaiknak gyerek család lett. És nincsenek fent társkeresőn sem.
Úgy gondolom a környezetemből leszűrve, hogy sokan vannak akik ha találkoznának lehet, hogy össze is jönnének. De elkerülik egymást.
Volt egy lány, egy utcában laktunk, kb 10 háznyira....máskor indult reggel máskor jött haza, máskor ment vásárolni, társkeresőkön sem volt fent.
És 26 éves volt már mikor megismertem egy aláírás gyűjtés miatt...azt hittem valami hót idegen...
Sokan ahogy te is kérdező otthon ülünk a tv, monitor felett, és lehet h tetszenétek egymásnak de soha sehol nem fogtok találkozni.
"Míg a nők fele szépnek, csinosak mondható, addig a férfiak 10 %-ról nem lehet azt mondani, hogy helyes, jó kiállású"
Azt látom, az is csinos, aki nem szép. Legalábbis számomra a csinos azt jelenti, hogy valaki alkatának és az alkalomnak megfelelően felöltözik.
Vannak olyan munkatársnőim 30-50 korosztályban, akik nem kifejezetten szépek arcra, van, aki kövérkésebb. De ők is "össze vannak szedve". Nincs nálunk semmilyen dress code, de tiszták, csinosak, illatosak, a hajuk, körmük (nem karmuk) rendben van.
Ez hiányzik a férfiakból szerintem. Elkönyvelik, hogy "nem chadek", és onnantól magukból sem hozzák ki a legjobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!