Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők egyetemet végzett férfiak között sem találnak jó egzisztenciájút?
Tény hogy jelenleg az EU átlag 25-34 éves korosztályban 43% nők, 37% férfiak akik diplomát szereznek.
Ez nem tűnik akkora különbségnek, de ezek szerint már ez is ilyen hatással lehet a pártalálásra?
Sokan a jó egzisztencia alatt csak anyagi javakat értenek. Én nem, hiszen ebben lényegében nem számít feltétlenül a végzettség. Nekem a jó egzisztenciához hozzátartozik a tudatosság, határozottság, intelligencia, stb. is. Nem leszek népszerű, amiért ezt megpróbálom megfogalmazni és természetesen tisztelet a kivételnek, mert mindkét oldalon akad bőségesen, de részemről az nem jó egzisztencia, hogy valaki vállalkozóként 14 órában marha jól keres ugyan, de a keresett pénzét elveri hülyeségekre, értelmes dolgokról nem lehet vele beszélgetni és az egyetlen szórakozása, hogy a haverokkal böfög meló után két sör mellett. És ismétlem és kiemelem, hogy tisztelet a kivételnek!!
Szerintem nagyon fontos az, hogy a párom hasonló értelmi szinten legyen velem, hiszen ebből adódik, hogy hasonlóak a meglátásaink, hasonló céljaink lehetnek, kvázi tudunk egymással és egymás problémáival azonosulni. Igaz ez akkor is, ha én bolti eladó vagyok, meg akkor is, ha mérnök. Én kimondottan élvezem, hogy a férjemmel tudunk szakmázni is és akár olyan munkahelyi dolgokról eszmecserét folytatni, amit pénztáros Aladár nem biztos, hogy átérezne, megértene.
És akkor gyorsan hozzá is tenném, hogy diplomások között is vannak egysejtűek, akik nem jutnak tovább a helyi cba-nál, szóval ez nem annyira erről szól.
A nők kedvencei a talpraesett alvilági figurák sok pénzzel, szarnak ők a tudásra, diplomára!
Minél erkölcstelenebb és nagyképűbb egy férfi, annál jobban bejön nekik.
Ha még magas is hozzá, az ilyen bűnöző dúskál a jobbnál-jobb nőkben.
Diploma belül csak buta fogyatékos emberek vannak. Pfuj a söpredékek.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!