Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beleadok a társkeresesbe és úgy lesz barátom, hogy beleadok vele az ismerkedésbe, és mindig az lesz hogy én tartom az egészet össze?
Nagyon sokszor az van hogy nekem is kell dominálni hivni irni, motiválni, feldobni vonzani csábítani a másikat ill megfogni, és a másikban kialakul az érdeklődés, késobb a kötődés, és végre szerelmes.
De a kapcsolatban is ez megmarad, hogy szinte nekem kell dolgozni azon, hogy a másik megtartson, ne cseréljen le, és folyamat ugy vagyok egyutt valakivel, hogy a másiknak annyira nem is számít az egész, én tartom egyben, én mozgatom a kapcsolatot, szinte küzdök. Küzdelem a másik és a kapcsolat.
Így soha nem érzem azt hogy a masik élne halna értem(max ha szakítok már olyankor kezdenek csak neki de olyankor már nekem van más, vagy már kiábrándultam befásultam belefáradtam)
Soha nincs az meg hogy én is számitanék a másiknak fontos lennék, mindig az van a levegőben, hogy bármikor leléphet.
De ha meg nem adok bele a párkeresésbe, vagy randik után az ismerkedésbe, és várom hogy a másik domináljon hivjon jöjjön keressen, ha várnám azt hogy én számitok e valamit, fontos vagyok e a másiknak, akkor abbol nem is lesz semmi.
Tehát mindig azt érzem társkeresésnél is kapcsolatban is, hogy egyoldalu az egész. A másiknak én nem kellek, de ha már ott vagyok kéznél, nem utasít akkor el.
Maradjak egyedul ha nekem ebbol elegem van?
Vagy hogy csináljam?
30 én úgy érzem magamon még hogy könnyen szerelmes leszek, kívánom a másikat, ez ad energiát is a másik motiválásához, vonzásához, a munkához.
Tehát belül meg van bennem a "szufla", de a pasik töltése nélkül már sokat hagyok elúszni is.
Pl nem adok már bele a csetbe. Ha nem ír nem ír. Nem témázok nem dobom fel én, nem támasztok fel semmit a másikban. Amit amugy megtehetnék és mindig sikeres is. Fel tudom ébreszteni a szunnyadó oroszlánokat. Csak már ebbol elegem van hogy bennem a masik viszont nem ébreszt fel semmit csak az táplál ami magamtol van bennem. Az alap beállitottságom érzelmeim személyem.
Pl van aki tetszik nem vörös meg semmi de olyan mint aki aszex. Unalombol írkál nemigen aktivkodik.
A vörös meg teljes ellenkezője. Még cseten át is izgat. Az, aki nem tetszik es simán offoltam is volna(mivel távolsag is van, macerát se akartam)de ő meg képes még azt is kiváltani belőlem hogy szabalyosan várom az estét hogy beszeljünk. Olyanokat vált ki bennem ami magamtól nem is lenne bennem iránta. Ő irányít. És nem én. És meglep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!