Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha beleadok a társkeresesbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha beleadok a társkeresesbe és úgy lesz barátom, hogy beleadok vele az ismerkedésbe, és mindig az lesz hogy én tartom az egészet össze?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor az van hogy nekem is kell dominálni hivni irni, motiválni, feldobni vonzani csábítani a másikat ill megfogni, és a másikban kialakul az érdeklődés, késobb a kötődés, és végre szerelmes.

De a kapcsolatban is ez megmarad, hogy szinte nekem kell dolgozni azon, hogy a másik megtartson, ne cseréljen le, és folyamat ugy vagyok egyutt valakivel, hogy a másiknak annyira nem is számít az egész, én tartom egyben, én mozgatom a kapcsolatot, szinte küzdök. Küzdelem a másik és a kapcsolat.

Így soha nem érzem azt hogy a masik élne halna értem(max ha szakítok már olyankor kezdenek csak neki de olyankor már nekem van más, vagy már kiábrándultam befásultam belefáradtam)

Soha nincs az meg hogy én is számitanék a másiknak fontos lennék, mindig az van a levegőben, hogy bármikor leléphet.

De ha meg nem adok bele a párkeresésbe, vagy randik után az ismerkedésbe, és várom hogy a másik domináljon hivjon jöjjön keressen, ha várnám azt hogy én számitok e valamit, fontos vagyok e a másiknak, akkor abbol nem is lesz semmi.

Tehát mindig azt érzem társkeresésnél is kapcsolatban is, hogy egyoldalu az egész. A másiknak én nem kellek, de ha már ott vagyok kéznél, nem utasít akkor el.

Maradjak egyedul ha nekem ebbol elegem van?

Vagy hogy csináljam?

#egyoldaluság
2024. febr. 11. 08:25
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Akkor hajrá, bár a leírások alapján, azok sem szeretnek.
2024. febr. 11. 09:11
 12/32 A kérdező kommentje:
De szeretnek. Csak így.
2024. febr. 11. 09:16
 13/32 anonim ***** válasza:
Hogy? Hogy nem érzed a szeretetuket? Az nem szeretet, sajnálom
2024. febr. 11. 09:17
 14/32 anonim ***** válasza:
75%

El kell szomorítsalak, de az önkritikáddal valami nem lehet rendben, ha a szerinted saját szinteden(sőt az alatt) levők ennyire lesz@rnak.

Pláne online társkeresőn a férfiak nem tudnak olyan jó nőt felszedni mint élőben(ha kell kifejtem), szóval ha igaz lenne amit írsz, akkor úgy kéne örülniük neked, mint majom a farkának és oda meg vissza lenni tőled.

2024. febr. 11. 09:21
 15/32 A kérdező kommentje:

Nem lesz.rnak. hanem ugy erzem en tartom össze az egeszet.

Nekem 2 -4 éves kapcsolataim voltak eddig eljegyzéses is.

Nincs meg az egyenlőség. Olyan mintha nekem lenne fontosabba másik en meg kevesbé.

Én töltöm a másikat inkább, én csábítok én vonzom, de fordítva engem a másik nem táplál, nem érzek akarást dominanciát, hogy élne halna értem a másik. (Ezt akkor kapom csak mikor már szakítok, kidobom, van más pasim, lelépek, kiábrándultam, meguntam, elfogyott a kraft.

Mintha én tennék bele egyedul. Mibe aztán belefásulok és lépek. Akkor bezzeg megy a harc meg a ne hagyjam el, meg ezek. De akkor nekem már nem kell a másik.

2024. febr. 11. 09:35
 16/32 anonim ***** válasza:

Hasonlóan voltam én is sok ideig, elcsábítottam őket, mert jól kinézőnek, cukinak tartottam őket, azt gondoltam van egy bizonyos közös érdeklődésű kör is, amiből ki lehet indulni, kapcsolat is lett kb mindegyikből. Csak aztán pofára esés, mert hogy nem akarnak semmit csinálni, nem akarnak menni ide, oda, stb. Azóta viszont megtaláltam életem párját, akivel hasonlóan kezdődött, akkor igazából én magam se tudtam hogy mit csinálok, csak leszólítottam egy aranyos srácot, sokat beszélgettünk és eléggé helyesnek találtam, tetszett a gondolkodása, a kisugárzása stb. Pár nappal később már több is történt, ami számomra is új volt, mert én soha nem megyek be olyanokkal többe, akiket csak 3 napja ismerek. Ezután nem tudtunk találkozni egy darabig, 1 hónap úgy telt, hogy próbáltam megragadni a figyelmét, akkor csak magáról beszélt mindig, sokkal hamarabb elköszöntünk, de valamiért úgy éreztem hogy harcolni kell, aztán egy találkozás folyamán minden megváltozott, elsősorban neki a hozzáállása mert elkezdett szerelmes lenni. Már jó ideje együtt vagyunk, és ennyi törődést még egy pasitól se kaptam.

Hogy valaki veled is ennyire tudjon törődni, azonos alapok kellenek, hasonló gondolkodás, logika, apróbb dolgok, amikben megegyeztek pl mindketten pilóták akartatok lenni egy időben és érdekel az utazás, a repülőgépek, ugyanaz a szeretetnyelv megléte sem árt, stb. Ha a pasi felismeri, hogy baszki mennyi közös van bennetek, akkor több időt szeretne veled tölteni, többet beszélgetni és ebből alakul ki sokak számára a nagy szerelem. Amiért eddig a pasik szartak a fejedre egy idő után, mert esetleg unalmas voltál nekik, vagy csak szimplán nem passzoltok személyiségileg

2024. febr. 11. 09:36
 17/32 A kérdező kommentje:
*amibe
2024. febr. 11. 09:36
 18/32 A kérdező kommentje:

16 ezeken már túlmegyünk. Szerelmesek járunk is. Komoly kapcsolat tervek vannak.

De az egésznek olyan feelingje van hogy csak én tartom össze az egészet a másiknak meg kényelmes az egész. Tetszik neki. Hátra van dőlve. Én pattogok, én csábítok gyakran az ágyban is.

Visszafelé meg nem érzem ezt. Mert nincs is.

És szóval én táplálom a másikat az ismerkedést is vagy a kapcsolatot is, bennem meg saját magamtol van minden mert szerelmes vagyok, de a másiktól semmi dopping nincs, egy idő mulva nem ég bennem semmimagamtól a másik töltése nélkul. Kiégek. És olyankor jön egy másik pasi aki fel van "tüzelődve", látni akar, velem akar lenni, és mindig azt èrzem hogy még egy vadidegen is jobban akar engem mint a saját párom. Még egy ismeretlenben is több a tűz az akarás a dominancia. Kiérezni hogy izgalmas neki ha el tudja érni hogy találkozzunk, és ugye vagy odateszem magam vagy nem.(tehát megint rajtam múlik, mint ahogy az is rajtam múlik hogy a pasiból kiváltok többet szerelmes lesz 1 ejszaka után azt érzi soha nem akar elengedni, vagy azt hogy eleg voltam 1 alkalomra. Ez is azon múlik ÉN mennyit adok bele. Vonzom csábítom manipulálom meg fogom e küzdök e érte, kiváltok e benne többet vagy nem adok bele ennyit.)

2024. febr. 11. 09:56
 19/32 anonim ***** válasza:
Akkor alljal le és ne pattogjal te se kivételesen.
2024. febr. 11. 10:02
 20/32 A kérdező kommentje:

Úgy érzem nekem szinte munka az egész.

Elérni hogy ne csak kihasználjanak, elérni hogy járjunk, hogy komolyan vegyenek, elérni célokat a pasival, elérni hogy szerelmes lesz. Ami megy is. Csak engem kiéget a végére.

A másik csak igenember szinte. engem nem tölt.

Ki is égek. Meg azt is érzem hogy rajtam múlik az egész, ha en nem tennék semmit, kapcsolat se lenne. Nem vagyok fontos.

Utólag nekem eddig nem tudott még senki bizonyitani hiába élednek fel mikor már kidobom. Még nem volt olyan aki képes lett volna azt elérni hogy szakítás után visszajöjjön bármi is. En akkor szakitok mikor már van másik vagy totálisan kiábrándultam már. Nem volt még aki el tudta volna érni hogy én visszamenjek ha már a kapcsolatban elegem lett belole. Nem tudnak éveket felülírni a szakításkori hisztivel.

2024. febr. 11. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!