Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beleadok a társkeresesbe és úgy lesz barátom, hogy beleadok vele az ismerkedésbe, és mindig az lesz hogy én tartom az egészet össze?
Nagyon sokszor az van hogy nekem is kell dominálni hivni irni, motiválni, feldobni vonzani csábítani a másikat ill megfogni, és a másikban kialakul az érdeklődés, késobb a kötődés, és végre szerelmes.
De a kapcsolatban is ez megmarad, hogy szinte nekem kell dolgozni azon, hogy a másik megtartson, ne cseréljen le, és folyamat ugy vagyok egyutt valakivel, hogy a másiknak annyira nem is számít az egész, én tartom egyben, én mozgatom a kapcsolatot, szinte küzdök. Küzdelem a másik és a kapcsolat.
Így soha nem érzem azt hogy a masik élne halna értem(max ha szakítok már olyankor kezdenek csak neki de olyankor már nekem van más, vagy már kiábrándultam befásultam belefáradtam)
Soha nincs az meg hogy én is számitanék a másiknak fontos lennék, mindig az van a levegőben, hogy bármikor leléphet.
De ha meg nem adok bele a párkeresésbe, vagy randik után az ismerkedésbe, és várom hogy a másik domináljon hivjon jöjjön keressen, ha várnám azt hogy én számitok e valamit, fontos vagyok e a másiknak, akkor abbol nem is lesz semmi.
Tehát mindig azt érzem társkeresésnél is kapcsolatban is, hogy egyoldalu az egész. A másiknak én nem kellek, de ha már ott vagyok kéznél, nem utasít akkor el.
Maradjak egyedul ha nekem ebbol elegem van?
Vagy hogy csináljam?
De eléggé akarnak mert pl a szakítàsba csoda ha nem lesznek öngyik.
Itt csak arrol van szó hogy ismerkedesnél vagy kapcsolatban a saját magamban kialakitott szerelem vagy vágy volt csak a hajtóerőm azert csábitok vonzok küzdök mert en szerelmes vagyok ez bennem a belső "mag" de soha nem az hogy a másik tartaná ezt bennem. Soha nem a másiktol vagyok szerelmes mert ő tett érte mert ő azt bennem elérte mert ő azt táplálja bennem hanem csak magamtól. Ami egy idő mulva elfogy töltés nelkul.
Leredukálom mondjuk a szexre egy peldán keresztul.
Pl felveszek neki szexi fehérneműt, vagy ötletelek én hogy menjunk el egy helyre.., vonzom csábítom izgatom etc, ő persze örömmel fogadja neki jó, tetszem neki, fel van izgatva, le van ápolva.., körbe lett "nyalva", el lett csábítva, nekem meg sehol semmi. Én nem lettem élcsábitva felizgatva tőle(csak magamtol a saját ösztöneim vannak), én nem lettem meglepve egy uj hellyel nekem nem okozott az egész semmit.
Inkább vállon vregethetem magam hogy en de jó nő vagyok a pasinál hogy simán be tudom hálózni az ujjaim köré tudom csavarni, de forsítva ez nincs meg. Engem nem csábitott el a pasi, nem lettem elbűvolve felizgatva sem nem érzek dominanciát azt sem hogy valaki "elkap" " levadász" hogy akaratot gyengít és nem birom tartani, csak ami nekem jön magamtol a szerelemtol es alap beállitittságtol hogy aktivkodom.
Tehát a pasitol nincs töltésem csak magamtol van.
Ami nekem nem elég egy kapcsolat fenntartáshoz. Mert max pár evig birom. Mert nagyon kell egy olyan pasi aki engem levadász AKAR engem és "tüzel".
Es ez átvetítheto a kapcsolat dinamikájára is. Nekem vannak celjaim ötleteim en viszek izgalmat kalandot az egészbe miattam lesz izgi a kapcsolat miattam van abban élet. Es a pasiknak ez olyan jó is.
Mikozben en meg kiégek szépen lassan es egy idő mulva ki is abrándulok. Lépek. Vagy ha nem is lépek de belesz.rok az egészbe es felolem fel is fordulhat már a másik. Ilyenkor már csak egy 3.pasin mulik besétál e. Nem fogok már nemeket mondani.
Én már 10 éve elengedtem ezt a kapcsolat dolgot. Nem sikerült találkoznom olyan emberrel akivel kölcsönös lett volna az érdeklődés hosszabb távon,és ugyanannyit adott volna a kapcsolat fenntartásához, mint én. Előbb-utóbb mindnek elkezdett viszketni a fasza más nőkre is. Így meg minek pocsékoltam volna tovább az időt, energiát rájuk? A folyamatos új pinára vágyást nem lehet felülmúlni semmivel, és a 90% ilyen. A maradék normálissal meg nem sikerült összeakadnom. Igen, nemcsak a jóképűnek tartott pasasok sajátossága a folyamatos nőzés. Alacsony, kövér, csúnyák is csajoztak, mert enélkül unatkoztak.
Nyugalomban élek, ezt már nem cserélném el semmire.
Én nem azt érzem hogy ők laposodnának el és új kéne nekik. Mivel ÉN fenntartom bennük a lángot izgalmat csábítást. Ezért is érzem munkának is. Amibe belefáradok. Mivem engem a másik viszont nem csábít nem vonz mert nem èrzem hogy pasi lenne dominálna nem erzem az akarást se. Ezeket nekem kell benne feltámasztani.
Es amikor rámír egy pasi és szinte süt belőle hogy alig bír magával, érzem azt a hévet, hevületet, olyankor az akiért küzdök teljesen èrtéketlen lesz nekem.
Most a vörös pasiban is ez fogott meg aki így első bkikkre nem tetszik, hogy de mégis van benne valami ami szabályosan meg izgat. Van benne az a tűz. Dominál ír keres manipulál befolyásolni akar feszegeti a hataraimat még azt is el akarja érni hogy ne csak cseteljunk vegyem már fel hallani akar, mikozben simán csajozik is mivel társker írogat jobbra balra ennek annak tart az eletben is talonokat de még ennek ellenère is dominál manipulál nem hagy békén rám van állva, szinte sütaz írásábol hogy kellek akar nem hagy elúszni meg akar kapni nem áll le. Ez izgat nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!