Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg nehéz vidéken ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nehéz vidéken ismerkedni, vagy csak a férfiak hisztisek?

Figyelt kérdés
febr. 10. 16:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%

Nehéz ismerkedni egy bizonyos kor felett vidéken.

Sokan valóban nagyobb városba költöznek és sose jönnek vissza (minek is tennék?)

Én 28 éves vagyok, vidéken élek egy 10e fős városban. A nők akik maradtak a korosztályomban, azok nem véletlenül maradtak itt, a legtöbb mamahoteles és alacsony képzettségű. Nekem szerencsém volt, jól helyezkedtem és bőven átlag felett keresek, ezért nem megyek el innen. Sokkal könnyebben lett lakásom meg kb mindenem mint egy nagyvárosban.

Az ismerkedés nehéz. Az éjszakai életben két véglet van. Idősebbek és fiatalabbak. Az utcán kb. senkit nem látsz, aki potenciális jelölt lehetne és szívesen leszólítanád. A maradék olyan nő, aki még relatív normális, nagyon magas szűrőkkel rendelkezik és ha 35 évesen is egyedül van, akkor se gondolkodik el a problémán.

Szóval ja, nem egyszerű.

febr. 10. 17:55
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Nehéz, de Budapesten még nehezebb, mivel ott még nagyobb a férfitöbblet mint vidéken.

Innentől kezdve minden nézőpont kérdése.

febr. 10. 20:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen.
febr. 10. 21:32
 14/14 anonim ***** válasza:
74%
Bakker, még városban is nehéz ismerkedni, mondom ezt budapesti nőként, akkor milyen lehet vidéken? Tuti nem egyszerű.
febr. 10. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!