Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar nők többsége tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nők többsége tényleg nem akar külföldivel ismerkedni?

Figyelt kérdés
Ahol dolgozom az egy hivatal 90%-a nők, vannak nagyon csinos nagyon vonzó a kolléganőim is pont a párválasztási korosztályban és többen keresnek is párt maguknak mesélik például bulikban vagy itt ott hogy egy külföldi rájuk ment, udvarolt nekik de mondták hogy igaz hogy a pasi piszkos helyes volt de hát ez nyilván csak szexről szól, mert külföldi, valamint nem tudnának úgy beszélgetni, így elhajtottam, mert most nincs szükségem csak szexre
febr. 3. 11:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Ez nemzetiségtől is függ, én nyitott voltam részben mindig, ennek ellenére sose talált meg valami aranyos és normális külföldi.

Osztrák, német, brit, ír, holland, norvég pasival bármikor ismerkednék, spanyol, francia, görög, török meg nagyon szutyok balkánival nem.

febr. 3. 11:35
 2/17 Noren1989 ***** válasza:
52%

A vessző elfogyott, pont sosem volt.

Nber, komolyan elhigyjem, h egy hivatalban dolgozol?

Kikiàltom, h KAMMER-amann vagy, szóval zsigerből nyomod a szart.

Ha tudsz, càfolj meg.

febr. 3. 11:44
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem lehet általánosan kijelenteni. Pár példa:

- Ha a lány jól érzi magát a lakóhelyén (munka, család, barátok, lakás stb.) és tartósat keres, akkor azzal a magyar hapsival sem fog összejönni, aki az ország másik végében lakik, nemhogy külföldre költözzön.

- A "külföldi" elég tág kategória. Egy svájci orvos és egy félanalfabéta, szélsőséges muszlim nézeteket valló, afrikai migráns is külföldi...

- Van, akinek a nyelvi akadályok eleve kizárják a komoly ismerkedést.

- Sok külföldi csak ideiglenesen van itt, épp ezért nem is keresnek komolyat, ami értelemszerűen gondot okoz, ha a másik fél viszont komolyra keres...

febr. 3. 11:55
 4/17 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen ember és beszél-e angolul, lenne-e egyáltalán értelme vele járni.
febr. 3. 11:59
 5/17 anonim ***** válasza:

*Elhiggyem

😂

febr. 3. 12:00
 6/17 anonim ***** válasza:
71%
Én most 24 évesen randizom először magyarral, magyar nyelven még soha nem volt párkapcsolatom, se szex előtte.
febr. 3. 12:03
 7/17 anonim ***** válasza:
26%
En is elhajtom a kulfoldit pedig folyekonyan beszelek angolul. Nem kerek beloluk. Ne utazzon ide a csaladja es en se erek ra /nem akarok sehova utazni unnepekkor. Foleg ne koltozzrnek a nyakamra.
febr. 3. 12:47
 8/17 anonim ***** válasza:
42%
Mert a külföldi szerinted egy visszamaradott országban akar magának párt találni? Ne viccelj. Dugni jönnek ide, mert sok a buta nő aki elhiszi, hogy majd felkarolja egy jómódú külföldi csávó.
febr. 3. 13:13
 9/17 Noren1989 ***** válasza:
0%
#8, szerinted mennyi ukràn leàny hàzasodott ki az elmúlt 40évben?
febr. 3. 13:16
 10/17 anonim ***** válasza:
69%
A párom külföldi és ilyen jó kapcsolatom ezelőtt nem volt, ahogy neki se. Soha nem zárkóztam el a gondolattól és nyitott voltam mindig, és ezzel a férfival már tényleg boldog vagyok.
febr. 3. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!