Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar nők többsége tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nők többsége tényleg nem akar külföldivel ismerkedni?

Figyelt kérdés
Ahol dolgozom az egy hivatal 90%-a nők, vannak nagyon csinos nagyon vonzó a kolléganőim is pont a párválasztási korosztályban és többen keresnek is párt maguknak mesélik például bulikban vagy itt ott hogy egy külföldi rájuk ment, udvarolt nekik de mondták hogy igaz hogy a pasi piszkos helyes volt de hát ez nyilván csak szexről szól, mert külföldi, valamint nem tudnának úgy beszélgetni, így elhajtottam, mert most nincs szükségem csak szexre
febr. 3. 11:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
A családom kitűnő ellenpélda rá. Édesapám német volt, a férjem új-zélandi, pedig a mi generációnkban - anyu 70 felett van, én lassan 50 leszek - ez kevésbé volt elterjedt. Mindkettőnk esetében a férjünk haláláig tartó házasság volt. Ugyanakkor egyikünk sem buliban ismerte meg a férjét, hanem a külföldi egyetemi ösztöndíjak kapcsán. A lányom 17 éves, brit iskolába jár, a barátai döntő többsége nem magyar, így nem lepne meg, ha ő sem magyar férjet választana majd.
febr. 3. 13:34
 12/17 anonim ***** válasza:
51%

Én inkább azt tapasztalom, hogy a magyar az aki csak szexet akar. Idegbeteg állat. Csak vele lehet foglalkozni. Ha őlordsága üzenetet ír, és nem válaszolsz, mert tegyük fel dolgozol akkor tépi a haját és átkozódik.

A külföldi? Megérti ha nem érsz rá. Nem ő a világ közepe. Full nyugodt, kedves. Pozitív kisugárzású. Nyilván sok tényleg csak alkalmi kapcsolatot akar, de őszintén vállalják.

Nekem ez a tapasztalatom.

febr. 3. 14:19
 13/17 anonim ***** válasza:
31%
Engem csak simán nem vonzanak.
febr. 3. 15:10
 14/17 anonim ***** válasza:
30%
Csak külföldivel akarok, tőlünk nyugatra és/vagy északra élővel.
febr. 3. 15:20
 15/17 anonim válasza:
40%
Aids
febr. 3. 16:12
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem beszélnek jól nyelveket az ilyen nők, vagy túl korlátoltak jó magyar módjára...mi más oka lenne
febr. 4. 01:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a magyarok nagy részének a nyelv problémát okoz, nem mozognak külföldi közegben + a magyarok nem mobilisek, így persze, hogy nem fog külföldivel összejönni csak magyarral, mivel nem érezné komfortosnak a helyzetet.
márc. 29. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!