Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így nem tudok ismerkedni, igaz?
Egy faluban lakok, és home office-ban dolgozom, gyakorlatilag sosem kell elhagynom a házat. A legközelebbi hely, ahol lehetne nőkkel ismerkedni az Nyíregyháza, de kocsival is másfél óra minimum, busszal meg 2, vagy akár több...
A munkahelyváltásba nem akarok belevágni, mert ezt a mostani munkámat is közel egy év munkanélküliség előzte meg. De már közel egy éve itt dolgozom.
Barátom is csak egy van, de ő fent él Pesten, elég ritkán van itthon, így limitált azon lehetőségek száma, amikor eltudok vele menni csajozni.
Az elmúlt egy évem párkeresési szempontból nagyjából nyugodt volt, nem is nagyon érdekelt, frankón el voltam tavaly áprilistól mostanáig. De most megint rám jött... Nem érzem jól magam, fizikai rosszullét kerülget....
F/24
Haha, faluban csak max akkor tudsz, ha bejönnek az "indiaias" csajok, he he he :P
Add csak fel.
Vannak itt másmilyenek, de kevesen, és többnyire foglaltak. Cigánnyal meg nem is akarok összejönni, abból csak a botrány lenne, vagy a halálom, azért nem vagyok őrült.
Próbáltam a Tindert, volt is jó párszor match, de sose írtak vissza, pedig sosem azzal kezdtem, hogy "szia, mizu?". Offoltam a Tindert, csak felbosszantott.
Van más a Tündérek, csak az a legjobb, az alatt már más az oldalak színvonala. Közösségi helyek vannak, de oda többnyire mindenki csapatostul megy, tehát most én idegenként nem furakodhatok oda.
A home officeban az a jó, hogy nem vagy helyhez kötve, bárhol tudod csinálni. Ha Nyíregyháza 1,5 óra kocsival, az kb 150 km. Magyarország kicsi, nem kell ennyit utazni a következő városig. Az meg teljesen kizárt, hogy 150 km-es körzeten belül ne legyen egy nő se.
Szerezz barátokat! Mozdulj ki! Az, hogy nem kell elhagynia a házat, nem jelenti azt, hogy nem szabad.
9.
Van nő 150 km-en belül, de mind úgy indítja a beszélgetést, hogy "Dik món, te gádzsó, de dzsukker vagyol"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!