Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így nem tudok ismerkedni, igaz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így nem tudok ismerkedni, igaz?

Figyelt kérdés

Egy faluban lakok, és home office-ban dolgozom, gyakorlatilag sosem kell elhagynom a házat. A legközelebbi hely, ahol lehetne nőkkel ismerkedni az Nyíregyháza, de kocsival is másfél óra minimum, busszal meg 2, vagy akár több...

A munkahelyváltásba nem akarok belevágni, mert ezt a mostani munkámat is közel egy év munkanélküliség előzte meg. De már közel egy éve itt dolgozom.

Barátom is csak egy van, de ő fent él Pesten, elég ritkán van itthon, így limitált azon lehetőségek száma, amikor eltudok vele menni csajozni.

Az elmúlt egy évem párkeresési szempontból nagyjából nyugodt volt, nem is nagyon érdekelt, frankón el voltam tavaly áprilistól mostanáig. De most megint rám jött... Nem érzem jól magam, fizikai rosszullét kerülget....

F/24

febr. 3. 21:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%

Haha, faluban csak max akkor tudsz, ha bejönnek az "indiaias" csajok, he he he :P

Add csak fel.

febr. 3. 21:58
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Online ismerkedj majd randit megbeszélsz személyeset aki tetszik. Ennyi. Az emberek 80% ezt csinálja. Azért ne ásd el magad. Fiatal vagy még.
febr. 3. 21:59
 3/18 A kérdező kommentje:

Vannak itt másmilyenek, de kevesen, és többnyire foglaltak. Cigánnyal meg nem is akarok összejönni, abból csak a botrány lenne, vagy a halálom, azért nem vagyok őrült.

febr. 3. 22:00
 4/18 A kérdező kommentje:

Próbáltam a Tindert, volt is jó párszor match, de sose írtak vissza, pedig sosem azzal kezdtem, hogy "szia, mizu?". Offoltam a Tindert, csak felbosszantott.

febr. 3. 22:02
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Van más is nem csak a Tinder nem? Mondjuk én 18 éve ismertem meg a férjem társkeresőn. 260 km költöztem miatta. Szóval nem lehetetlen. De tény nem egy nap alatt találja meg az ember a társát. De elásni sem kell magad vagy feladni. A környéken semmi ismerkedös hely nincs? 2#
febr. 3. 22:05
 6/18 A kérdező kommentje:

Van más a Tündérek, csak az a legjobb, az alatt már más az oldalak színvonala. Közösségi helyek vannak, de oda többnyire mindenki csapatostul megy, tehát most én idegenként nem furakodhatok oda.

febr. 3. 22:52
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Élőben így nem nagyon, de társkeresőn összejöhet. Ne add fel pár sikertelen próbálkozás után, teljesen normális, hogy nem fog mindenki visszaírni. Ezt nem kell magadra venni, simán lehet, hogy nagyon sokan írtak neki és nincs kapacitása mindenkinek válaszolni vagy egyszerűen csak valakivel alakul és addig nem akar új beszélgetésbe kezdeni és sok egyéb tőled független indok is lehet, ne bosszantsd fel magad ezeken. Persze kipróbálhatsz más társkeresőt is, de mindenhol lesz ilyen. Más lehetőséged viszont nem nagyon van így, hogy szinte mindig otthon vagy, úgyhogy marad ez. Vagy az is egy lehetőség, hogy tudatosan kimozdulsz többet és igyekszel új embereket megismerni, új barátokat szerezni és akkor élőben is jobban lesz lehetőséged ismerkedni.
febr. 3. 22:53
 8/18 anonim ***** válasza:
35%
Ne úgy kezdj el Tinderen ismerkedni, hogy "szia, mizu?". Ezektől én is a falra mászok. Mert ezt bárki bárhol kérdezi, a válasz általában az, hogy "semmi". 😅 Valami értelmes kérdéssel nyiss.
febr. 4. 07:28
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

A home officeban az a jó, hogy nem vagy helyhez kötve, bárhol tudod csinálni. Ha Nyíregyháza 1,5 óra kocsival, az kb 150 km. Magyarország kicsi, nem kell ennyit utazni a következő városig. Az meg teljesen kizárt, hogy 150 km-es körzeten belül ne legyen egy nő se.

Szerezz barátokat! Mozdulj ki! Az, hogy nem kell elhagynia a házat, nem jelenti azt, hogy nem szabad.

febr. 4. 08:10
 10/18 anonim ***** válasza:
26%

9.

Van nő 150 km-en belül, de mind úgy indítja a beszélgetést, hogy "Dik món, te gádzsó, de dzsukker vagyol"

febr. 4. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!