Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, egy olyan problémám, hogy a lányokkal nem tudok beszélni, azaz tudok, olyannal akit régóta ismerek, de akivel meg meg akarok ismerkedni, azzal nem, avagy nincs semmi témám, amiről beszélni tudok;mit tegyek?
Velem is ez van, csak én lány vagyok :)
Amúgy igazából nekem az vált be, hogy nagyobb társasággal közösen elmegyünk valahova, iszogatunk és ott feloldódok és a kiszemelttel is órákon át tudok beszélgetni.( ha tényleg olyan az illető)
Mi filmekről,programozásról,nyaralásról,családról,játékokról /szerencsére elég kockák vagyunk mindketten/ XD
Mindig lehet találni közös témát(igaz én is nehezen ismerkedek),de valahogy mindig akad valami közös.
Semmiesetre se görcsölj azon,hogy vajon mit is kéne mondani a kiszemelt lánynak. Amit érzel, ami eszedbe jut, csak őszintén!Ami épp adott, és akármennyire is feminista világban élünk, nem ciki egy-egy bók, vagy egy kabát lesegítés. Tényleg! Nézz a szemébe, méllyen, és azzal is tudatod vele, hogy nem közömbös számodra( mert amellett, hogy kemény férfinek kell,hogy látszódj, azért egy lány szereti érezni, ha bejön a srácnak).
Legyél nyugodt, és igazi férfi!Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!