Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így nem tudok ismerkedni, igaz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így nem tudok ismerkedni, igaz?

Figyelt kérdés

Egy faluban lakok, és home office-ban dolgozom, gyakorlatilag sosem kell elhagynom a házat. A legközelebbi hely, ahol lehetne nőkkel ismerkedni az Nyíregyháza, de kocsival is másfél óra minimum, busszal meg 2, vagy akár több...

A munkahelyváltásba nem akarok belevágni, mert ezt a mostani munkámat is közel egy év munkanélküliség előzte meg. De már közel egy éve itt dolgozom.

Barátom is csak egy van, de ő fent él Pesten, elég ritkán van itthon, így limitált azon lehetőségek száma, amikor eltudok vele menni csajozni.

Az elmúlt egy évem párkeresési szempontból nagyjából nyugodt volt, nem is nagyon érdekelt, frankón el voltam tavaly áprilistól mostanáig. De most megint rám jött... Nem érzem jól magam, fizikai rosszullét kerülget....

F/24

febr. 3. 21:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
1/9 te valami begyöpösödött debil vagy...
febr. 4. 09:16
 12/18 anonim ***** válasza:
1/10*
febr. 4. 09:16
 13/18 anonim ***** válasza:
33%

11-12

Arany tesvérem! Hát magadra vetted, ennyire? Dik, nem kő ennyire megsértődni-e.

febr. 4. 09:17
 14/18 anonim ***** válasza:
51%
Nem vagyok cigány te nyomorult. Viszont te normális kommentet sehol nem tudsz írni. Ostoba.
febr. 4. 09:42
 15/18 anonim ***** válasza:
26%

14.

Na bumm, ezt is a "nagy kritikát" is túlélem valahogy.

febr. 4. 10:01
 16/18 A kérdező kommentje:

Világosan leírtam, hogy nem úgy kezdtem sohasem egy Tinder beszélgetést.

febr. 4. 11:56
 17/18 A kérdező kommentje:

Nem teljesen, mert a távasztalhoz kell internetkábel is, hogy rendesen működjön, azt meg csak otthon tudom bedugni. :D

febr. 4. 11:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Sok helyen van wifi. Étterem, kávézó, vagy esetleg kalandból elmehetnél mondjuk egy hétre egy szép helyre, olcsó szobát kivenni, interneten dolgozni, vagy fele szabi.
febr. 4. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!