Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg nehéz vidéken ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nehéz vidéken ismerkedni, vagy csak a férfiak hisztisek?

Figyelt kérdés
febr. 10. 16:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%

Tényleg nehéz.

De a legtöbb fiatal tanulmányai végén beköltöznek a nagyobb városokba.

sőt aki egyetemre megy már vissza se jön.

febr. 10. 16:45
 2/14 anonim ***** válasza:
75%

Könnyű ismerkedni...

Ha van lakásod és autód, és beéred az elhízott, igénytelenül öltöző, lenőtt hajú vidéki mucikákkal.

febr. 10. 16:46
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, nekem is nehéz.

A "mindenki ismer mindenkit" ezt nem feltétlenül segíti, mert például ha gyerekkorodban volt egy rosszabb (semmi durva, akár csak egy befelé fordulósabb) időszakod vagy nem népszerű a családod, kb. egy életre leírnak.

Ismerkedési lehetőségek nincsenek igazán. Sokszor munkahelyen is azokkal találkozol (újra), akiket már diákként is ismertél, ha más nem, szegről-végről.

Netes társkeresők is teljesen más képet mutatnak, mint Bp-en. A hagyományosabbak, pl. Randivonal, szinte halottak. A "húzogatós" appokon is sokkal kevesebben vannak, és minőségileg sem olyan sokszínű a felhozatal.

febr. 10. 16:46
 4/14 anonim ***** válasza:
73%

Csak objektíven:

1. Még a legnagyobb vidéki városban (Debrecen) is csak 1/10 annyian laknak, mint Bp-en, vagyis 90%-kal kisebb a merítési lehetőség. De még kisebb településeken (pl. egy 20ezres városban) már 99%-kal szűkebb a felhozatal.

Vagyis, ha egy átlagos hapsi csak 1000-ből 1 nőnek jön be, akkor neki rohadtul nem mindegy, hogy 20ezer vagy 200 nőből áll a kínálat.

2. Kisebb településeken bizonyos szempontból a felhozatal is rosszabb: egyrészt a módosabb vagy nagyobb tervekkel rendelkező fiatalok többsége, már a középiskolát vagy egyetemet másik városban csinálja, azután sose tér vissza. Magyarul, ha valaki pl. diplomás társat keres, akkor sokkal rosszabbak az esélyei.

3. Kisebb településeken (ide értem a 15ezer fős városokat is!) az a néhány fiatal jellemzően valamennyire ismeri egymást, ezért egész korán (kb. 20 éves koruk körül) párba állnak a szebb csajok az elérhető kínálat csúcsával. Ezért itt a "maradék effektus" (értsd: aki egyedülálló, az jó eséllyel azért, mert nem kell senkinek) is sokkal fiatalabb korban kialakul, mint nagyobb városokban. Ezért simán lehet, hogy pl. egy 27 évesen vidékre került férfi már csak a hulladék közül válogathat.

Ps.: Bp agglója (Érd, Dunakeszi, Szentendre, Vecsés stb.) nem számít ilyen szempontból vidéknek.

febr. 10. 16:49
 5/14 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem nem.Bár nekem van férjem,de bármikor lenne szexre és komoly kapcsolatra is lehetőségem.
febr. 10. 16:52
 6/14 anonim ***** válasza:
70%

5: Honnan adódnak ezek a lehetőségek? Olyan a munkád (munkahelyed)? Komolyan érdekel, ne tekintsd kötekedésnek, kérlek! Nekem a főiskola volt az utolsó lehetőségekben (viszonylag) gazdag közegem...

3 voltam

febr. 10. 16:58
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Ismerősök,munkahely,akárhol.
febr. 10. 17:03
 8/14 anonim ***** válasza:
64%

#4 vagyok, itt egy kis adalék, hogy a pestiek is értsék, miről beszélek:

Az elmúlt három napban számoltam, hogy a Tinder mennyi profilt mutat egy nem friss (értsd, már "kipörgetett") felhasználónak. A külföldieket, nyilvánvaló kamukat (pl. takart arcú ázsai csajok) és azokat, akinek távoli település van megadva lakhelynek nem számoltam.

Debrecen, 35 km-es körzet, 25-34 éves korosztály, nők. Vagyis kb. 250ezer lakosságú kör és 10 éves korsáv:

- Csütörtök: 10 profil

- Péntek: 8 profil

- Szombat (eddig): 6 profil

Nem jobbra húzás, nem match, hanem ez a felhozatal. És élőben sem rózsásabb a helyzet...

febr. 10. 17:05
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 20 km-re lakok Pesttől.

Tinder és a többi társkereső egyaránt: 15 km-es körzetben 20-40 közötti nőkből szintén kb. 10 van fent....

És ahogy írták a legtöbben ismerik egymást, vagy ismerősödnek ismerőse...

Akik a fiatalabb korosztály kb. mind házasok vagy elváltak 1-2 gyerekkel.

Aki meg fiatal azok közül sokan Pestre költöztek.

febr. 10. 17:09
 10/14 anonim ***** válasza:
34%
Balaton melletti településen nőttem fel és itt egyáltalán nem volt nehéz ismerkedni. Már az általános 8.-ban volt barátnőm (igaz,ő jött oda, hogy szeretne velem járni), és utána sem volt problémám soha. Volt olyan nyár, hogy több nővel is sikerült megismerkednem, mondjuk ezek nem lettek tartós kapcsolatok a távolság miatt.
febr. 10. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!