Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljon a férfi ,ha 26 évesen totál levegőnek nézik a nők?
Az alábbiakra lesz szükséged:
- 180 cm + magasság
- sportos, de legalább vékony testalkat
- sárm
- saját autó és lakás
- legalább nettó 500e forint jövedelem
- megfelelni minden elvárásnak és hozzá igazítani az életed. pl. hiába vagy fáradt a nap végén, ha menni kell az anyjához vagy a családjához, akkor menni kell. Ha van valami hobbid, pl videójáték etc., ami nem tetszik neki akkor abba kell hagynod.
Az utolsó pont a legnehezebb, mert szerintem senki se akar megváltozni azért, hogy kapjon egy meleg lyukat néha.
"met 300 nettó alatt keresek, szüleimmel élek."
Ez nincs rád irva.
Valószínűleg a kommunikációddal van a gond. Nem feltétlen a szavakkal, hanem az egész kisugárzásod dal, meta kommunikációval.
#5: Nem, nincs, mert jelenleg más számomra a prioritás még a következő néhány hónapban. De mivel voltam mindkét helyzetben különbséget tudok tenni a két élethelyzet között. Anno olyan voltam, mint egy "szellem" a nők számára. Most van, hogy random valakivel össze mosolygunk, szemezgetünk vagy elkezdünk beszélgetni valakivel és érződik a beszélgetésen, hogy nem akarnak lerázni.
(4-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!