Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a ronda nők is töménytelenül válogathatnak a jobbnál jobb pasikból?
Sokan azt tanácsolják a barátnő nélküli, átlagos külsejű férfiaknak, hogy adják lejjebb a színvonalat nőkben. De minek? Amikor ha megnézem a netes társkeresést, már a kifejezetten ronda nők is irgalmatlanul sok levelet, lájkot, match-et kapnak rengeteg férfitól, köztük kifejezetten jó pasiktól is.
Szinte már teljesen lényegtelen manapság hogy egy nő szép vagy ronda, ugyanolyan kelendő.
Ronda nőként az alábbiakból válogathatok:
-csöves
-igénytelen
-agyhalott
-20 vagy annál is több évvel idősebb
-mind egszerre
Rondának lenni mindig is szar volt nőként és férfiként is szerintem.
"Rendben, hogy sminkelnek, de jóesetben mégsem kell 2 naponta borotválni az arcukat, hogy utcára mehessenek."
Eva Mendes pont tavaly rakta ki instára, hogy 2 naponta kell szednie az arcáról a szőrt. Engem ez megnyugtatott, mert ha ő sem tudja tartósan leszedni, akkor én sem sírok, hogy az IPL semmit nem segített.
Ha én a kis bajszommal nőként kimegyek az utcára, többen megnéznek. Neked nem kell borotválnod az arcod, növeszthetsz borostát, szakállt.
Szerencse hogy olyan nagyon sok okos intelligens és helyes magas pasi van.
Pick virslik! 😆
Kitől kap figyelmet az átlag nő?
Maximum az alekosz féle lúzerektől online
De élőben a kutya le sem szar egy átlag nőt, nem nézik meg, nem szólítják le őket
Ronda nőként csak megerősíteni tudom a 21-est és a 27-esnek azt a mondatát, hogy hozzánk sem szólnak – köszönni is csak akkor szoktak, ha elkerülhetetlen.
Az a "sok" üzenet és lájk társkeresőn 99%-ban olyan férfiaktól van, akik... hát... nem simán csak rondák, maradjunk annyiban. A maradék 1% lehet, hogy külsőre jó pasi, de a kommunikációja, viselkedése, személyisége szörnyű, a fétiseit akarja kiélni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!