Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak nagyobbik részét illetően, tényleg jobb ma már egy nőnek egyedül mint velük egy kapcsolatban?
A kérdés ott válik hülyeséggé, hogy te, kérdező, nem "a férfiak nagyobb részével" lehetnél párkapcsolatban, hogy egy konkrét személlyel. Akit te választasz ki (persze kölcsönösen).
Ha akarod, megkeresed a hozzád illőt, de persze egyszerűbb a gyakorin nyávogni, hogy olyanok a férfiak, hogy legjobb szűzhajadonként megöregedni.
Ja, és aki egyik nőhöz jó társ lenne, egy másikhoz nem okvetlen. Gondolom, neked ez is újdonság...
Ez megint az a földszintes pszichologizálás, aminek értelme ugyan nincs, de az életeteket remekül el tudjátok tölteni vele.
Valószínűleg igen.
De ez fordított nemekkel is igaz.
Sokan mégis összejönnek. Egy részük (a 0,00000001% is számít) még boldog is lesz. A többiek rácsesznek. Aztán csak megtanulják a leckét. Az élet szar.
Nekem nem volt még olyan barátom akivel nem szakitottunk volna, tehát az összes eddigi kapcsim kukában végezte. Igy meg olyan mintha még soha nem lett volna valodi kapcsolatom igazi barátom igazi kapcsolatom.
Semmi èrtelme nem volt eddig egyik pasinak se csak az időmet rabolni
8.
A világon semminek sincs értelme, minden csak időrablás (sok dolgot eleve ezért találtak ki), majd megtanulod. Nincs jelentősége semminek.
De nekem lenne értelme olyan pasinak kapcsolatnak ami nem "szaviidős", hogy 2-4 év és ennyi volt.
Ha megismerek vkit járunk már azon agyalok hogy na ennek meddog tartbat a kapacitása. Átmenetileg nem vagyok szingli éppen. De az leszek megint csak 4 évvel "arrébb".
Pár év "szingliszünetet"jelent inkább a kapcsolat már nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!