Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a ronda nők is töménytelenül válogathatnak a jobbnál jobb pasikból?
Sokan azt tanácsolják a barátnő nélküli, átlagos külsejű férfiaknak, hogy adják lejjebb a színvonalat nőkben. De minek? Amikor ha megnézem a netes társkeresést, már a kifejezetten ronda nők is irgalmatlanul sok levelet, lájkot, match-et kapnak rengeteg férfitól, köztük kifejezetten jó pasiktól is.
Szinte már teljesen lényegtelen manapság hogy egy nő szép vagy ronda, ugyanolyan kelendő.
Már nem azért, de a férfiak számára a léc a béka sejhaja alatt van. Már akkor a jobbnál-jobb kategória valaki, ha nem szakadt a gatyája, van foga meg nem rusnyább az ördögnél.
Csajok jóval többet foglalkoznak öltözködéssel, sminkkel, parfümmel.
11: "Csajok jóval többet foglalkoznak öltözködéssel, sminkkel, parfümmel."
Ez mondjuk teljesen relatív! Rendben, hogy sminkelnek, de jóesetben mégsem kell 2 naponta borotválni az arcukat, hogy utcára mehessenek. (maximum olyan helyeken borotválnak ami az utcán ruhában nem látszik, télen pláne)
"Egyszerűen azért mert 1 nőre jut 100 pasi.
"
Hol? Nagyjából annyi nő van, mint pasi.
Nekem sokan írnak pedig házas vagyok és ez látható faceen, de csak arcképem van fent.
Nem tudom mi lenne ha társkeresőn lennék.
Nem félek hogy egyedül maradok 😌
Jut nekik is pasi.
Sok kiéhezett majom van.
Manapság a ronda nők is töménytelenül válogathatnak a jobbnál jobb pasikból?
Mutass már nekem egy jobbnál jobb pasit akkor
Mert én szép nőként szökőévente találok egyet…
"Nekem sokan írnak pedig házas vagyok és ez látható faceen, de csak arcképem van fent.
Nem tudom mi lenne ha társkeresőn lennék.
Nem félek hogy egyedül maradok 😌"
Sokaknak ugy szet van filterezve meg szerkesztve a kepe mesterseges intelligenciaval , hogy azt gondolja a fwrfi szep no .. aztan lapozok 3 at 4 et egy rusnya oregasszony .. a legnagyobb kamusnak meg csak a szerkesztett fotoja van fent es a bolond faxik meg bekajazzak.. fokent felnott tartalmas facebook csopikban latni ezt.. le rugott banyak jatszak ott a fejuket..
Ja.
Munkahelyemen 20ból 20 ronda pasi.
Suliban 100 fiúból 2 volt helyes.
De jó hogy mi válogathatunk….. Viszont mi nem vagyunk úgy megvadulva hogy beérjük alacsonyabb kategóriával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!