Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy túlsúlyos férfinek jobban lefőtt a kávé mint egy duci testalkatú kisgyermekes egyedülálló anyukának?
Na szóval amikor elváltam a volt férjemmel a fiam 6 hónapos volt. Terhesség alatt 20 kgot híztam. Kb 10 ment le belőle, tehát 10 plusz kg volt rajtam, kicsit duci voltam (DE szép fenekem és nagy cicim volt). Mindig is átlagos volt a kinézetem kivéve aikor edzettem mert a szépen kidolgozott testem feldobta a többit. Nagyon sok kereslet volt rám, nem egy ember írt hiába a plusz súly hiába a 6 hónapos gyerek.
Elsőre mivel az exférjem egy szefiú volt egy elhízott férfivel ismerkedtem. Naponta evett csokit és üdítőt ivott csak és kizárolag. A fasza pici volt, pluszba az ágyba lusta volt megmozdulni, egy pohár vízet nem akart hozni nekem (elsőre voltam ott). Pedig ő is bizonygatta mennyire szorgos mennyit diétázik.
Másodikra a következő férjemmel ismerkedtem. Sprotos, helyes pasi. Szeret minket és értékel.
🤣👍🏻
Olvasgass kicsit gyakorin ebben a témakörben! Az összes !!!! Férfinek azt ajánjlák hogy fogyjon le 70-75 kilóra. Annak is aki pl 180,186,190 cm. Szóval a 70 kg nem női súly a gyakori népe szerint.
(De az a baj hogy kint a való életben is ezek a szövegek /elvarsok mennek)
25
Most te minek örülsz? Hm? Balf*szkám, nem veszed észre, hogy kettyós vagy, és azért őrlődsz minden egyes nap ezen a túlsúly témán? Ha esetleg nem lennél ilyen lusta disznó, és vennéd a fáradtságot, akkor le tudnál adni 20 kilót fél év alatt, és akkor talán valami halvány reménysugár lenne a számodra. De így....
27: Jó minőségű ételt kell enni és annyi kalóriát, amennyire a szervezetednek szüksége van. Ha testsúlyodhoz képest hízol 2-3 kg, azt jelenti, hogy nem eszel megfelelően.
Hogyan mindezt csak 20 kg fölösleggel tudatosítod, sokkal nehezebb változtatni rajta, de mindez korábban a te döntésed volt, hogy eddig vártál.
Tapasztalatom szerint azok panaszkodnak hogy nem tudják mitől híznak, akik rendszeresen fogyasztanak cukros üdítőt, chipset, gyors kaját, nem sportolónak és csodálkoznak. Amivel persze semmi baj nincs, hiszen te tested, de hülyének nézni másokat nem kellene!
Ennyit a nagy teszek értéről. Kifogásokat keresel csak arra amire nincs. A külsőn a legkönnyebb változtatni. Én is duci vagyok, de én nem hazudom azt magamnak hogy azért van mert beteg vagyok hanem tudom hogy azért nem fogyok mert nincs időm sportolni, könnyen hízos vagyok, illetve nem figyelek oda arra hogy mit eszek (mensinél igenis eszek csokit, a kenyeret is lazán megeszem). Ez ilyen egyszerű szánalmas hogy nem vagyok képes változtani rajta? Igen, majd ha kicsit sikerül utolérni magam fogok.
De ha olyan kövér lennék hogy nem mernék levetkőzni a férjem előtt meg szégyelném a testem nem sírnék az biztos, hanem tennék ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!