Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egyedülálló anyák kisgyermekek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló anyák kisgyermekekkel mi vezetett rá a végső döntésre, hogy váljatok?

Figyelt kérdés

Van 2 kicsi fiam. Sok csalódás ért a 2. Gyermekem születése után a páromba, ami miatt végül kiszerettem belőle. Olyan szintre jutottam, hogy már a jelenléte is irritál, próbál változtatni őszintén teper, de már nem tudom komolyan venni. 2 év alatt lassan múlt el, mire ráesznéltem, hogy már érzelmileg teljesen közömbös.

Elmondtam neki, hogy nem szeretem már és persze látja is rajtam. A szexet sem kívánom vele pedig nagyon szeretek szeretkezni amit tud is nagyon jól. Mindez nem megy a minőség rovására, de nem akarom egyátalán. Lenne hova mennem, (Messze közel 250 km),de anyagilag borzasztóan megviselne minket a gyerekekkel, csak emiatt azonban nem szeretnék vele együtt maradni. Ha elhagyom már nem lesz visszaút, így azt érzem megfulladok, nem vagyok boldog, mégis nagyon nehezen szánom rá magam. Valójában az érdekel akik el hagyták a párjukat mi volt a végső ok aminél azt mondták elég?

2023. febr. 22. 14:15
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Nálunk ez van most a feleségem barátnőjénél.

Ha lenne mani, már rég lelépett volna.

Iszik, szerencsejátékozik a pali.

2023. febr. 22. 14:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a gyerek 2 éves koràban belelentettem, hogy visszamegyek dolgozni (ahogy szülés előtt megbeszéltük), megpróbálta szabotálni. Átkérte magát egy másik munkakörbe, ami több utazással és túlórával járt volna és próbált fúrni, hogy úgysem jutok messzire a karrieremmel gyerek mellett, inkább hagyjam is, mosogassak csak.

A végső veszekedésünk alatt aztán kibukott belőle, hogy nem akarná feldolgozni, hogy újra többet keresek nála, mert cSaLáDaPaKént ez neki "megalázó". Azt nem tudom, hogy elvált apaként is így érzi-e, azóta nem kérdeztem.

2023. febr. 22. 17:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ivott, megcsalt.
2023. febr. 22. 17:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalt és szabotálta a karrierem, teljes kontrollt akart.
2023. febr. 22. 20:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen magamra hagyott a szülés után, életem legnehezebb időszaka volt - problémás koraszülés, állandó fejlesztések, brutális alváshiány, minden teendő egyedül.

Majd a gyerek egy éves korában elkezdett második gyereket követelni és kiborult, hogy egy önző dög vagyok, ha "megfosztom" ettől. Addigra voltam úgy vele, hogy ha úgyis egyedül csinálok mindent, legalább kevesebb emberre csináljam, szóval mehetett Isten hírével.

2023. febr. 23. 15:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Megcsalt és meglopott.

Most 30 plusz évesen hello szingli life :)

2024. febr. 7. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!